PR CUAET
-
Пише щось не так
-
Валідацію проходить штрих коли появились але не хоче загружатись на сайті
-
Знаю
-
Це якщо я по професії PR отримую - планую в Канаді працювати по тому диплому що в Укр отримав. Якщо ні то не потрібно.
-
Можуть бути помилки, треба було натиснути валідацію, там генерує штрих коди. Дата в'їзду в формі маж бути сьогоднішня
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, як правильно вирахувати hourly wage для BC PNP якщо річна 100к? На скільки потрібно ділити?
-
основного
-
В основного апліканта нема, чи у депендента?
-
Ну в прошлом году проходной по tech был 82-95, при чем 94 и 95 это ноябрь - декабрь, как раз начал расти как только мы засабмитились в пул со своими 93😀
-
Мабуть. Я не знаю нажаль в яких програмах запитують диплом. На провінційну підтримку в Альберті запитували.
-
Я була в черзі очікування, а потім зрозуміла, що то нічого взагалі не означає. І потім впіймала слот.
-
Вибачте я не Остап
-
Дякую
-
Можливо в Атлантичних провінціях?
-
На кожну людину ви окремо повинні створювати кабінет і подавати заявку.
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка чи підходить робота помічник механіка на подачу документів пр?
-
так будемо звертатись!
-
А також у мігр консультантів можете запитати, можливо вони стикались з таким і є зовсім інші варіанти це зробити. Наприклад інші організації, а не вес.
-
Дякую
-
Можете зателефонувати Wes, вони можуть вам порадити що можна зробити в такій ситуації.
12 Jan 2024, 17:45
53920/449403
less than a minute ago