PR CUAET
-
Я була в черзі очікування, а потім зрозуміла, що то нічого взагалі не означає. І потім впіймала слот.
-
Вибачте я не Остап
-
Дякую
-
Можливо в Атлантичних провінціях?
-
На кожну людину ви окремо повинні створювати кабінет і подавати заявку.
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка чи підходить робота помічник механіка на подачу документів пр?
-
так будемо звертатись!
-
А також у мігр консультантів можете запитати, можливо вони стикались з таким і є зовсім інші варіанти це зробити. Наприклад інші організації, а не вес.
-
Дякую
-
Можете зателефонувати Wes, вони можуть вам порадити що можна зробити в такій ситуації.
-
Добрий вечір Хто має відео або список документів на Фед етап після АОС провінційної дякую
-
Дякую Вам. Але ви вiдмовились спочатку вiд черги, а потiм дату вибрали, чи можна вибирати, воно не блокує?
-
Скажіть будь ласка, а у вашого чоловіка є наразі ліцензія, якщо ви подаєтесь по цьому NOK. Тому що не знаємо чи можемо ми податись без ліцензії
-
Я думаю так. Канадським сертифікованим перекладачем.
-
Так, так і казали . Заповнила звісно. Мені прийшла відповідь, що даних не достатньо і потрібно надіслати їм більше деталей, типу навіть фото…
-
Ви можете зробити мед огляд в Польщі, показати його на кордоні і вам можуть видати ворк перміт без обмежень (що означає що ви можете працювати з дітьми, людьми похилого віку і тд).
-
Дякую за відповідь. Може ще підкажете, чи свідоцтво про шлюб потрібно перекладати? Для аплікації по куает не перекладали.
-
Дякую!🙏
-
Перші довідки були з Дії і перекладені Канадський ліцензованим перекладачем. Нові були з Дії відправлені у консульство України в Едм. для завіряння
-
Це по провінції?
12 Jan 2024, 17:45
53930/438639
3 minutes ago