PR CUAET
-
Я думаю так. Канадським сертифікованим перекладачем.
-
Так, так і казали . Заповнила звісно. Мені прийшла відповідь, що даних не достатньо і потрібно надіслати їм більше деталей, типу навіть фото…
-
Ви можете зробити мед огляд в Польщі, показати його на кордоні і вам можуть видати ворк перміт без обмежень (що означає що ви можете працювати з дітьми, людьми похилого віку і тд).
-
Дякую за відповідь. Може ще підкажете, чи свідоцтво про шлюб потрібно перекладати? Для аплікації по куает не перекладали.
-
Дякую!🙏
-
Перші довідки були з Дії і перекладені Канадський ліцензованим перекладачем. Нові були з Дії відправлені у консульство України в Едм. для завіряння
-
Це по провінції?
-
Client-update-mise-a-jour@cic.gc.ca
-
Щиро вітаю!🎉🥳 Можна вас запитати. У вас захотіли жовідку про несудимість нову. Ви робили з Дії і завіряли в Консульстві чи напряму з МВС замовляли.
-
Всі документи повині буди на англійській мові, або з перекладом.
-
чекаю з листопада.
-
Поздравляю) через 2 года встретимся в чате гражданства))))
-
Дякую🙏🏻
-
Переклад і оригінал
-
Так, це зрозуміло, але переклад чи просто оригінал?
-
Свідоцтво потрібно підкріпити до аплікації
-
Не відмовлялася від черги. Але після того, як спіймала слот, зараз вже відображається моя дата і час прийому в Консульстві і порядковий номер. А той запис із черги очікування вже зник.
-
Продаю надежный японский автомобиль Инфинити Ex35 , статус актив, новая зимняя резина, 4 месяца назад поменял все колодки по кругу и ремень генератора со всеми роликами, еще месяц назад поменял цепь ГРМ, машина в идеальном состоянии , сел и поехал, вложений не требует. Продаю в связи с уездом с Канады. Машина работают отлично , движок в отличном состоянии! Цена 10499, пробег 282 тысячи.
-
Ви можете це зробити в одному кабінеті але на кожного окремо, так само і нові візи. Тільки ВП безкоштовно, а візи по 100 баксів
-
Так, на 3 роки
12 Jan 2024, 17:45
53943/449417
24 minutes ago