PR CUAET
-
Я майже місяць ловив слот на 5 годину по PST , а тут тиждень тому мені сказали що це повинно бути 4 PST )) Щож буквально тиждень ще «половлю» , даль то можливо міні відпустка до Турції або країни з «ДП Документи» чекаю на мене )
-
Дякую
-
Дякую, буду намагатися))) це я зрозумів сьогодні цілу годину просидів намагався загрузити вебсайт
-
Доброї ночі. Підкажіть, будь ласка, я працюю і все ок, але робота не підходить під пр. Хочу спробувати гуманітарну, але не знаю чи підходимо ми. Я з дитиною прописані і жили до війни в Дніпрі, біля одного підприємства яке так «люблять» руські. Постійні влучання саме біля нас, чи це є причиною що ми не можемо повернутись додому, бо для дитини і мене це взагалі небезпечно? Чи треба щось інше писати у гуманітарній програмі? Само собою, що дитина має купу друзів-канадійців, і я також. Тобто ми інтегрувались.
-
підкажіть будь ласка, достатньо робити евалюейт на найвищий ступінь - "магістр", чи треба зробити і бакалавр також?
-
Дякую, це я знаю, але в моєму місті немає клініки необхідної, їх взагалі 2 в Польщі, та в Гданську де ми - немає, а їхати до Варшави нам 5 годин, що не дуже зараз має сенс для нас ❤️🩹 Та всеодно дякую за відповідь