PR CUAET
-
На весь наступний тиждень крім 10го
-
На які дні?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка якщо відпрацювали вже 1,5 роки на позиції part-time але з годинами більше 2000+ в рік, і зараз отримаємо в тій самій компанії офер full-time на цю саму позицію, чи можна буде цей досвід зарахувати для програми? Буду дуже вдячна за відповідь, якщо в когось була похожа ситуація ☺️
-
Ні це за Вінніпегом
-
Це за часом Торонто?
-
Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас. Будь-ласка прямо зараз кожен напишіть один пост повідомлення. Тільки не відкладайте, бо потім забудите.
-
Канадские постранично берут вроде. Цена у наших "местных" дикая, особенно учитывая что сами потом на аутсорсинг в ту же Украину отправляют...
-
Мені здається про це у цій гілці писали.
-
Дякую
-
Подзвоніть самі тим хто цим займається і спитайте. Я гадаю десь 300-600 грн
-
В залежності де робити. Я робила все в Україні. 650 грн довідка з Болгарії наприклад
-
Рівно о 12 були відкриті слоти на наступний тиждень і доступні були більш як пів години
-
Написано ж “does not require”. Та “it is not expected to change”. Розумію ваше бажання передбачити всі можливі сценарії, але все ж таки наразі в IRCC умови апостилювати іноземні документи немає.
-
Спасибо ☺️
-
eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=7366
-
Переклад і афідавіт. Це вимога існуюча. Апостіль наразі не вимагається. Чи буде вимагатись в подальшому - невідомо
-
mvs.gov.ua/uk/katalog-poslug/servisi-ta-poslugi-organiv-sistemi-vnutrisnix-sprav/prostavlennia-apostilia
-
Спасибо 🙉
-
1085 каждому взрослому и 155 ребенок + 170 биометрии на взрослых от 14 лет
-
Спасибо ☺️
12 Jan 2024, 17:45
5405/433599
4 minutes ago