PR CUAET
-
Дякую, буду намагатися))) це я зрозумів сьогодні цілу годину просидів намагався загрузити вебсайт
-
Доброї ночі. Підкажіть, будь ласка, я працюю і все ок, але робота не підходить під пр. Хочу спробувати гуманітарну, але не знаю чи підходимо ми. Я з дитиною прописані і жили до війни в Дніпрі, біля одного підприємства яке так «люблять» руські. Постійні влучання саме біля нас, чи це є причиною що ми не можемо повернутись додому, бо для дитини і мене це взагалі небезпечно? Чи треба щось інше писати у гуманітарній програмі? Само собою, що дитина має купу друзів-канадійців, і я також. Тобто ми інтегрувались.
-
підкажіть будь ласка, достатньо робити евалюейт на найвищий ступінь - "магістр", чи треба зробити і бакалавр також?
-
Дякую, це я знаю, але в моєму місті немає клініки необхідної, їх взагалі 2 в Польщі, та в Гданську де ми - немає, а їхати до Варшави нам 5 годин, що не дуже зараз має сенс для нас ❤️🩹 Та всеодно дякую за відповідь
-
Якщо ваша мама в майбутньому не збираєтья приїзджати до вас і робити іміграцію .,а лише цей раз то не обовязково, але якщо в майбутному планує то краще пройти бо це буде одне з одне порушень правил іміграціі , що ви не пойшли медогляд на протязі 90 днів- це буде зазначено в системі…. Я брадила вам до приїзду мами вже назначити аппоінтмент , і вона приїде ви зразу з нею підете … але дивіться як вам краще і що ви плануєте на майбутнє.)
-
Доброго дня, я пропрацювала у Канаді рік часу ( серпень 2022-вересень 2023) у Торонто, зараз повернулася до Польщі до чоловіка. Плануємо подаватись на PR, цілились на програму Human Capital Priority. Я - логіст, 3 роки досвіду, один з них канадський, інші два у польській компанії. Чоловік - програміст, теж 3 роки досвіду поза Канадою. Тут в групі побачили що з таким кейсом хтось подавався на програму Skilled Trades Stream? Поділіться будь ласка досвідом чому саме ця програма У чому різниця між ними? Ми плануємо їхати двоє в Канаду влітку і там подаватися В обох англійська на високому рівні, 7.5 IELTS
-
Всі програми, які йдуть через Express Entry - вони бальні. А бали ви набираєте по: рівень зданого екзамену англійського з сертифікатом IELTS (чи селпіп), ваш возраст, освіта бакалавр/магістр евалюірований через акредитовані канадськими компанія такі як WES, канадський стаж та декілька інших. Якщо у вас не буде евалюації українського диплома - ви не наберете потрібні бали . Бо саме по балам потім Онтаріо робить відбір "не нижче такого-то бала" та робить invitation ITA аплікантам в ЕЕ. І Онтаріо само вирішує, по яким NOC вони будуть робити ІТА.
-
Візова історія – майже як кредитна. Всі дані фіксують, всі порушення записують... Окрім того, що можуть анулювати WP, у майбутньому для отриманя нової візи можуть пригадати. Як то кажуть, все що жінка вам прощає, вона вам ще нагадає 🙈 Якщо батьки не пройшли медогляд в Канаді, ще є можливість пройти в країні перебування, адреси клінік вище за посиланням