PR CUAET
-
Ні. Медицина на 5 років
-
Дякую, не подали, маю ВП. Необхідно знову тоді? Дякую
-
Дивіться, я подаюся та готую документи сама вже третій місяць. Ви теж можете податись за цією програмою самостійно, але якщо у вас є можливість отримати ПР за якоюсь іншою програмою нью-бранствіку, наприклад, змінити роботу або ще якісь там інші шляхи знайти, то краще йти, тим шляхом, тому що зусилля які ви прикладете на те щоб самій подаватися будуть набагато більші -дуже багато документів, дуже багато часу дуже багато нюансів, адвокати не просто так беруть скільки грошей за неї бо дійсно підготовка забирає багато часу. Або одразу беріть консультанта.
-
Так
-
Щиро дякую.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де можна подивитися інформацію, або хто знає точну інформацію, поділіться, будь ласка, досвідом. Я не встигла подати до 25 липня на візу Куает. Сьогодні вже отримала просту Візітор візу. Чи можна по цій візі в’їхати до 25 березня і отримати допомогу, як по Куает 3000 $ і податися на Хелс Кард?! Дякую заздалегідь
-
Коротка вiдповiдь - роблять
-
Ну, если очередь на 2 недели, то без очереди вас, скорее всего, и не примут.
-
Можно и так, и так. Зависит от загруженности офисов. Если офис не загружен - то, думаю, и так можно прийти. Пару дней назад при мне люди в сервис кэнэда без записи шли на биометрию и их принимали.
-
У вас есть право 2 паспорта иметь в независимости от термина действия первого
-
Мы сразу оплатили при подачи на федеральный уровень. Нам письмо пришло. Просто запись через 2 недели, думала может без записи можно.
-
Всім привіт. Чи роблять другий закордонний паспорт в Торонто, якщо попередній дійсний ще 3 роки? І щоб попередній паспорт залишився, так як там є візи.
-
Запись. Сначала оплатите и вышлете квитанцию. И вам придет инструкция
-
ALLA переслала ваше повідомлення у відповідну гілку
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка не можу знайти в якій групі задати питання. Якщо паспорт закінчується через 1,5 року чи буде дійсний паспорт на момент подачі на PR ? Якщо ні то як і де є можливість його подовжити ? Дякую.
-
Щиро дякую за відповідь. В мене обидва мають відношення. Мабуть, буду 2 підгружати. Дякую
-
Ну вони є, бо повинні бути. Ви ж самі написали, що з 15 січня. Але коли вони з'являються - інфо від перших осіб що впіймали нема. І по старий системи у них вже запис була мінімум до 26 січня. Так що вони можуть і досі ще не відкривати слоти.
-
Роблять. Ми вчора отримали повідомлення, що він в Торонто. Вони не мають право відмовити в отриманні другого закордонного паспорту нікому і ніде.
-
на сайті програми, по якій ви збираєтесь йти
-
Як і де можна дізнатись свій прохідний бал з мовного екзамену до PR?
12 Jan 2024, 17:45
54146/430189
3 minutes ago