PR CUAET
-
Щиро дякую за відповідь. В мене обидва мають відношення. Мабуть, буду 2 підгружати. Дякую
-
Ну вони є, бо повинні бути. Ви ж самі написали, що з 15 січня. Але коли вони з'являються - інфо від перших осіб що впіймали нема. І по старий системи у них вже запис була мінімум до 26 січня. Так що вони можуть і досі ще не відкривати слоти.
-
Роблять. Ми вчора отримали повідомлення, що він в Торонто. Вони не мають право відмовити в отриманні другого закордонного паспорту нікому і ніде.
-
на сайті програми, по якій ви збираєтесь йти
-
Як і де можна дізнатись свій прохідний бал з мовного екзамену до PR?
-
Для отримання фіндопомогу та медкарти вам потрібно спочатку отримати воркперміт, чи стадіперміт, чи візіторрекодс. І вирогидність це отримати в аеропорту не дуже велика, бо у вас віза не CUAET і по вам офіцер при рішенні по візі не приймав рішення видати вам в аеропорту воркперміт. Тому, в аеропорту вам можуть відмовити та відправити подаватися на воркперміт із середини Канади. І ви це зможете ще встигнути зробити до 31.03.2024.
-
А куди вам лист цей прийшов? На пошту? Я теж чекаю і не маю уявлення як ,що і куди))
-
Якщо дозволите, то можна задати ще одне питання, якщо два рахунки (мій та чоловіка), то писати разом суму та прикріпляти виписку з обох акаунтів, чи тільки основного заявника?
-
та я от вчора такого ж висновку дійшла( знайшла навіть сайт, де наче є список компаній, що зареєстровані в Альберті з відповідними кодами, але вони наймають в штатах і Європі майже всі кого передивилась(
-
Робили. Вже готовий і вже в Канаді. Відбувається все як на офіційному сайті написано. Вас яки подробиці цікавлять?
-
Дякую! Може й ми вже наступні на аор 🙏🤗
-
Подскажите пожалуйста кто живет в Галифаксе и сдавал биометрию. Можно ли прийти без записи?
-
Спасибо!
-
Привіт всім! Сподіваюся, у вас все добре. Я хотів зв’язатися з нами та дізнатися, чи шукає тут хтось на повну або часткову ставку асистента з обробки даних/заробітної плати. Ця можливість дозволяє гнучко організувати роботу з дому. Ключові деталі: - Тип роботи: повна або неповна зайнятість - Посада: помічник із обробки даних/заробітної плати - Розташування: віддалене (відкрите для заявників з будь-якого місця тут у Канаді) - Вартість: безкоштовно - Безкоштовне навчання - Компенсація: 15 доларів США за годину за повний робочий час, щотижнева оплата - Пропоновані переваги: медичне страхування, короткострокова та довготривала непрацездатність, час відпустки, гнучкі дні та бонусна програма для працівників - Попередній досвід не потрібен Якщо вам цікаво дізнатися більше про цю можливість, надішліть мені повідомлення. Дякую тобі!
-
И у нас тут топик есть Биометрия - поищите/спросите там
-
NS, думаю нужно попробовать подойти.
-
Какая провинция? Если недалеко Сервис Канада то подойдите спросите. У меня свободно было через день
-
Да, нам пришел AOR и сразу письмо с запросом на биометрию.
-
Поделитесь сколько у вас времени получение номинации заняло?
-
Alberta Opportunity Stream
12 Jan 2024, 17:45
54161/430115
4 minutes ago