PR CUAET
-
виїзжали декілька разів, довідка дійсна 6 міс
-
А как у вас показывает очередь?
-
Аналогічно в мене ;)
-
Робота IT в Канаді це Онтаріо, Брит Колумбія чи Квебек. В мене зігралa робота по 100% співпадіння вузького профіля в онтаріо і як результат lmia від роботодавця що дав 50 балів і дозволив напряму пройти в експрес ентрі без підтримки провінції
-
ех, мені в 40 років набрати 470+ для ЕЕ майже нереально
-
Дд! А анкету заповнювати треба на укр на англ чи тільки укр?)
-
Шанси є при 470+ в поточних реаліях. В мене було 515
-
Квебек дуже проблемний якщо не франкофон
-
чи вірно я зрозумів, що навіть в ідеалі, з підтримкою від работодавця, щоб подаватися по ЕЕ треба все одно набирати 400+ балів?
-
а за рахунок чого ви набрали скільки балів, мова/освіта? Я рахував бали через калькулятор балів ЕЕ, там навідь мова на високому рівні давала буст хоча б до 400 балів
-
а навіщо єє коли через pnp non ee довще всього на 3-4 місяці. а може ще й скоріше. ми подались через bc pnp tech non ee. на ээ не хватало балов, нужно было ждать год опыта.
-
Можете будь-ласка і мені кинути?
-
Мені теж 40 років. Здайте ielts на 8 і теж буде 515
-
Дякую🩷
-
вибачте, а що таке lmia?
-
двома
-
прилетели 1 апреля, 20 августа номинация, 11 oct AR, 16 Jan AOR + BIL + ADR. То есть считайте через год с небольшим будет PR. Но мы уже летели с job offer, сразу знали в какую провинцию и по какому стриму пойдем, какие доки нужны, WES был сделан
-
В бс наче простіше з номінаціями. А онтаріо жесть жестяна з цим, але роботи багато
-
Изначально мы планировали ЕЕ с номинацией. Но у нас не хватало балов открыть кабинет ЕЕ даже со сдачей аелтс мной, балы мог поднять только год опыта. Поэтому пошли по номинации нон ЕЕ.
-
Мені 41, 491
12 Jan 2024, 17:45
54234/447544
2 minutes ago