PR CUAET
-
а коли ви здавали?
-
Привет интересно про номинацию . Можно подать на номинацию после теста на Английском?
-
Доброго дня всім! Ми шукаємо у Торонто гарного адвоката для подачі на PR. Може можете порадити когось ! Буду дуже вдячна 🙏🏻🌺
-
Поділіться контактами.)дякую
-
Можна
-
чи що ви маєте на увазі?
-
Здача тесту з англійської є вимогою для подачі на номінацію, як і інші вимоги, як досвід роботи, дипломи і т.д.
-
Підкажіть, будь ласка, в формі 5669 коли пишеш нинішню роботу, у віконці "To" треба вказувати сьогоднішню дату чи як?
-
Цей лист не потрібно завіряти
-
12.11 подача 03.01 - АОR і запит на біометрію
-
Доброго дня, для кожної людини потрібно окремий лист відправляти щоб зробити довідку чи можна все покласти все один конверт? Питання про Україну та Польщу також
-
Скажіть будь ласка скільки чекали на AOR?
-
А можно ли отправить диплом магистра и док из веса, поскольку только его эволюцию делали , может кто-то так делал ?
-
Доброго дня . Хтось подовжував пермит своей дитини ?
-
поки не ясно
-
Просто хотел уточнить что перед подачей на пр можно ли получить номинацию
-
Доброго дня , на федеральному рівні запросили мілітарі рекорд , а я пацифіст з народження , тільки стукнуло 18 одразу виїхав з України , щоб не було конфліктів з воєнкоматом , коли мав отримувати приписне втік з воєнкомату голий😁, що робити в такий ситуації ?
-
У меня скоро 1 год стаж работы поэтому начну готовиться
-
На сайті написано, що це входить у вартість, я не вкладала. Поки ще чекаю, але ніде на сайті не було інформації про конверт.
-
Дякую. Для Польщі зворотній конверт не потрібен, вірно?
12 Jan 2024, 17:45
54436/437308
12 minutes ago