PR CUAET
-
Пишіть їм, поясніть ситуацію, можливо зможуть зробити за додаткову плату саме для пр. Мені здається про подібну ситуацію вже писали в групі. Напишіть у гілці wes, може там відгукнуться
-
у відповідну гілку, будь ласка
-
Заїхати так, але перебувати без песеля більше 180 днів не можна було. Я працювала в Польщі якраз по цих питаннях. У законі 2022 року було написано, що українці протягом 90 після в'їзду мусили зробити песель. Закон 2023 року давав на це лише 30 днів. То навіть не знаю. Можете написати в Міністерство, описати ситуацію.
-
Коли переробите, то в один файл цей репорт + скани оригіналів усіх дипломів і додатків + переклади
-
Много говорят можно взять справку на судимости через дия кто то говорил лучше через посольство
-
Тоді треба перероблювати
-
Блін
-
Інше
-
Ясно спасибо
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility будь ласка, зайдіть на сайт і почитайте, там все розписано що і як
-
Мені через місяць
-
Доброго дня. Питання: я основний аплікант по AOS, дружині потрібно робити еволюцію диплому ?
-
так
-
у вас тут зверху що написано?
-
Хто знає які зараз у Києві і Львові черги на біометрію? Якщо прийшов запит на коли можна записатись?
-
Більше ніж пів року і до року точно. Моя жінка ще на початку війни виїжджала до Польщі і тоді, як я розумію були певні програми, які дозволяли заїхати без закордонного
-
Так кому то приходило на днях с консульства справка о несудимости или таки закрыли лавочку перед принятием закона ?
-
Походу так це не для імміграції, хтось замовляв у них повторно для імміграції чи це треба повністю все перероблювати ?
-
Кстати нужно ли взять справку на судимости если я жил в Франции 10 месяц ?
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
54480/407948
2 minutes ago