PR CUAET
-
Доброго дня. Питання: я основний аплікант по AOS, дружині потрібно робити еволюцію диплому ?
-
так
-
у вас тут зверху що написано?
-
Хто знає які зараз у Києві і Львові черги на біометрію? Якщо прийшов запит на коли можна записатись?
-
Більше ніж пів року і до року точно. Моя жінка ще на початку війни виїжджала до Польщі і тоді, як я розумію були певні програми, які дозволяли заїхати без закордонного
-
Так кому то приходило на днях с консульства справка о несудимости или таки закрыли лавочку перед принятием закона ?
-
Походу так це не для імміграції, хтось замовляв у них повторно для імміграції чи це треба повністю все перероблювати ?
-
Кстати нужно ли взять справку на судимости если я жил в Франции 10 месяц ?
-
Так
-
Hello! Допоможіть, будь ласка, я працюю вже 1,8 р. на federal government, MP’s assistant. Чи ця професія якось проходить через EE? Чи через провінційну номінацію?
-
Подскажите пожалуйста , у кого-то был запрос на какие то документы с оглашенной датой рассмотрения , через сколько приходила номинация ? Спасибо
-
схожа ситуація була
-
Дуже дякую ♥️
-
t.me/prcuaet/5/9948
-
Привіт, вийшло що замовили не ту евалюацію чи може хтось с таким стикався як з ними звʼязатися щоб зробити може за окрему плату ще один док для іміграції?
-
Ні, не глянула
-
Підкажіть, будь-ласка, коли записувалися часом не звернули увагу чи можна здати біометрію в суботу?
-
Ждать)
-
Оплатила 24 січня та прикріпила чек про оплату, 30.01 прийшло запрошення на здачу, записалась на сьогодні та здала в Едмонтоні.
-
Вам так казали, бо ви не писали заяву на другий паспорт і при подачі документів на новий паспорт не заявили бажання мати два діючих закордонних паспорта. Тому , так - ваш перший паспорт анулюють. Якщо б ви це зробили - консул вам таке б не сказав.
12 Jan 2024, 17:45
54491/474652
4 days ago