PR CUAET
-
Підкажіть, будь-ласка, коли записувалися часом не звернули увагу чи можна здати біометрію в суботу?
-
Ждать)
-
Оплатила 24 січня та прикріпила чек про оплату, 30.01 прийшло запрошення на здачу, записалась на сьогодні та здала в Едмонтоні.
-
Вам так казали, бо ви не писали заяву на другий паспорт і при подачі документів на новий паспорт не заявили бажання мати два діючих закордонних паспорта. Тому , так - ваш перший паспорт анулюють. Якщо б ви це зробили - консул вам таке б не сказав.
-
30 сiчня
-
А коли саме ви отримали?
-
Подскажите, кто знает, как отозвать заявку после нажатия кнопки submit, чтобы изменить кое что и опять подать?
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка, учора здала біометрію на отримання піар, тепер чекаю повідомлення від імміграційної служби що вони із отримали. У мене питання, які подальші дії після біометріі?
-
Нічого не зрозуміло. Що означає "подала документи на паспорт", але "дату не призначили"? Вона була у Консульстві та подала там заяву та пакет і фото на паспорт? Бо подала документи на паспорт - це саме цей процес. Якщо це так і було - то яку "дату" повинні були після цього призначити?
-
Читаю і не можу зрозуміти, як податись на провінційну чи федеральну програму? Потрібно робити профіль express entry, і тоді можуть обрати? Чи це якась інша система
-
Вітаю! Моя десь застряла в повітрі(((
-
Для того, щоби бути пацифістом - є законодавчий процесс як заявляти про такі свої погляди. Після цього такі люди проходять альтернативну службу, не пов'язану з використанням зброї. Ви все зробили згідно закону? zakon.rada.gov.ua/laws/show/1975-12#Text
-
Підскажіть ось таке треба
-
Можливо хтось здавав біометрію в суботу в Едмонтоні?
-
Дякую
-
Добрий день, скільки чекали після зарахування біометрії та чи були якій дозапити?
-
Як податись на провінційну чи федеральну програму? Потрібно робити профіль express entry, і тоді можуть обрати? Чи це якась інша система
-
Я телефонував 2 рази, і тільки після другого разу надіслали лист, у цьому чаті у багатьох людей такаж проблема і в інших групах теж
-
Уважаемые, читал что наработанные часы работы, по смежной профессии за пределами Канады, могут учитываться при подсчете наработанных часов для ученических программ. Скажите, кто прошел этот путь, какого рода подтверждени опыта требуется? Ксерокопия трудовой книжки? Или что?
-
20 днiв, були Military Records: A certified copy of Military records. If you were exempt, please provide official proof of military exemption from the relevant authority
12 Jan 2024, 17:45
54507/408041
about a minute ago