PR CUAET
-
Добрий день, скільки чекали після зарахування біометрії та чи були якій дозапити?
-
Як податись на провінційну чи федеральну програму? Потрібно робити профіль express entry, і тоді можуть обрати? Чи це якась інша система
-
Я телефонував 2 рази, і тільки після другого разу надіслали лист, у цьому чаті у багатьох людей такаж проблема і в інших групах теж
-
Уважаемые, читал что наработанные часы работы, по смежной профессии за пределами Канады, могут учитываться при подсчете наработанных часов для ученических программ. Скажите, кто прошел этот путь, какого рода подтверждени опыта требуется? Ксерокопия трудовой книжки? Или что?
-
20 днiв, були Military Records: A certified copy of Military records. If you were exempt, please provide official proof of military exemption from the relevant authority
-
Чи хтось пробував замовити з Польщі довідку відразу англійською? Знайшла таку анкету яку можна заповнити щоб англійською зробили.
-
Як ви замовляли додаток до диплома в університеті,скажіть,будь-ласка? Бо мій чоловік загубив і треба поновити.
-
Дякую
-
Я знаю що дуже багато людей мають два паспорта. Можливо це на вибір. Я не знаю. Я буду анульовувати. Бо старий мені не потрібен. Заяву я писала.
-
Letter of support for immigration в гугл шукаєте приклади Але люди яки писати будуть як правило самі придумують як написати
-
Так, правильно.
-
Селпіп чи ілс
-
Привіт підкажіть будь ласка хто здавав де легше читання ?
-
Старий паспорт використовується з новим, коли в старому є діючі візи. Наприклад, віза а америку на 10 років, а паспорт закінчується через рік.
-
У групі ФБ багато пишуть про це. Але наче всі райони нормальні окрім Jasper I Downtown. Кожен хвалить свій район, ми живемо на North, то нам подобається, а багато хто каже, що це погана територія.
-
Ось тут є вся інформація в хайлайтах і документи в шапці профілю.
-
Можете поділитися як відповіли? Додали переведений військовий квиток? І фому заповнили?
-
Можу сказати одне, виходиш з того тесту як вижатий лемон і розмовляти не хочеться навіть. Три години безперервної максимальної концентрації має бути.
-
А як получити на англійській. Я получила на українській.
-
Просто я здавала селпіп все здала на 5 а читання на 2 🥲 там дуже специфічні запитання з читання де підходить багато відповідей і більше на логіку
12 Jan 2024, 17:45
Post 54522 of 400578
4 minutes ago