PR CUAET
-
В моем случае делался не пару минут, а целый месяц. Поэтому свой опыт не натягивайте на остальных. На сайте МВД все сроки написаны
-
Собираюсь взять именно такую. Слышал версию, что ее не нужно заверять
-
ircc.canada.ca/francais/information/frais/payer.asp
-
Дуже всім дякую за відповідь.
-
@OstapBosak скажіть будь ласка чи потрібно для лміа здавати анг мову? Не для експрес ентрі, а для отримання закритого ворк перміту. (Шпаклівка). Дякую!
-
По факту тільки СЕС чи fsw, вам треба 480+ балів, отже англ підкачати до 10. Провінціну Онтаріо навряд, бо вони обирають лише певні нок. Перевірте чи ви по категоріальним вибіркам ре проходите
-
Тільки по ЕЕ у такому разі. Провінційні не підходять. Але ви можете переїхати в Онтаріо, таким чином тоді подаватись по провінційній. Це має свої плюси і мінуси. Подивіться ваші бали по ЕЕ, подумайте чи затребувана ваша професія для подачі по онтарійській програмі, перш ніж переїжджати.
-
Всем добрый день! Подскажите пожалуйста, потому что просмотрев кучу видео на ютубе не нашла подробной инструкции о продлении визитор рекордс для ребёнка. Там на последнем этапе, когда нужно подгружать документы, первым пунктом идет анкета, которую мы скачиваем, заполняем и потом опять подгружаем. Поскольку у ребенка статус визитор, то в анкете есть графа о сумме на обеспечение его как гостя, а далее надо подтвердить эту сумму документально. Выписки из банка например. Вопрос 1. Какая сумма приемлема? Ведь по сути подаемся на визитор рекорд на три года. Вопрос номер 2. Подскажите, в его визитор рекордс выданном в аэропорту есть примечание, что он может учиться в средней школе. Будет ли то же самое в новом документе или надо где-то это запросить? Огромное спасибо заранее за помощь.
-
Доброго дня. Маю питання з приводу оплати біометрії на фед етапі. Чи можна ії оплатити зразу при заповненні анкети щоб зекономити час і не робити цього після?
-
Дякую, спробую!
-
Доброго дня, спільнота. У мене таке питання, можливо ви допоможете розібратися. Я зараз з сім'єю 2 дорослих та дитина 8 років проживаємо у Калгарі. Працюю на Онтарійську компанію у своїй сфері (туризм/авіаперевезення). Рівень англійської у мене 7-8 балів. Рівень у дружини початковий, 2-3. Питання у тому, чи я можу подаватися на PR за провінційною програмою Онтаріо. Чи тільки існує варіант подаватися по Federal Skilled Worker program? Дуже дякую за увагу та відповіді. Просто поки що не можу розібратися.
-
tr to pr