PR CUAET
-
Вони не з Донецька, а зі Словʼянська який був і є Україна
-
Всім привіт! Таке питання (тут не знайшла): якщо назва ВНЗ відрізняється від тієї, що випадає у списку? Ну типу в дипломі «Kyiv National Economic University» а в випадаючому списку «Kyiv National University of Economics» - що з цього правильний варіант? Хтось стикався з таким?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка чи можна змінювати роботодавця по AOS, не змінюючи сам нок? І які документи потрібно запитати в роботодавця для підтвердження стажу? Дякую
-
Я вже почала і зараз чекаю на справку про несудимість. Почала читати цей канал і десь побачила щось про материальну підтримку. Тому на думку прийшло таке запитання. Якось логічно, що люди у такому віці та стані не будуть працювати. І пенсію отримувати не будуть. А в мене самої 4 дітей і я сама їх забезпечую. І не знаю як ми разом будемо виживати. І повернути батьків додому теж неможливо.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка чи можна змінювати роботодавця по AOS, не змінюючи сам нок? І які документи потрібно запитати в роботодавця для підтвердження стажу? Дякую
-
Всім доброго часу доби. Підкажіть будь ласка, у зв'язку з останніми подіями щодо закону про мобілізацію, чи можливо надати довідку з Дії для подачі на PR, не завірену консульством. Можливо є тут люди з таким досвідом. Дякую гарно за відповіді.
-
Не заздрю Вам. Скрутне становище. Раніше дійсно треба було мати пристойний дохід, щоб спонсорувати родичів. В новій програмі немає такої вимоги, але це схоже на медвежу послугу: вимог у держави немає, а в супермаркеті гроші вимагають все одно.
-
Повна дурня!!! були слоти на початок лютого. Як вони можуть обслуговувати людей які записані по старій системі, коли я документи подавала 15 грудня вже записана по Діі? Мені теж казали, що слоти відкриваються раз на два тижні на наступні два тижні: наприклад 18.01 відкривається на 19.01-01.02.2024. Але це брехня. Я записалася на 8 лютого. В посольстві брешуть, як дихають!!!
-
Мені так півпаспорта зіпсували 😭. У деяких країнах штамп прибуття ставили посередині чистої сторінки, а потім штамп вибуття посередині іншої нової сторінки. Хоча були й такі офіцери, які ставили штампи дуже обережно, і в мене є навіть по 4 штампи певних країн на одній сторінці (на дві поїздки). А одна з країн взагалі помилково поставила штамп про в'їзд в "особливих відмітках")))