PR CUAET
-
Так ото ж...А я надіслав 2 тижні тому, і тиша....
-
Скажіть будь ласка, по AOS потрібно мати рік досвіду чи достатньо лише джоб офера, щось трохи заплутано. Чи потрібно джоб офер і рік досвіду? Дяуую
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, если я уже отработал в компании год по одному NOC и сейчас подамся на пр, могу я в этой же компании начать работать по другому NOC? Например после номинации или сразу после подачи. Сейчас работаю в ночь и предлагают перейти в день, но меняется NOC.
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, если я уже отработал в компании год по одному NOC и сейчас подамся на пр, могу я в этой же компании начать работать по другому NOC? Например после номинации или сразу после подачи. Сейчас работаю в ночь и предлагают перейти в день, но меняется NOC.
-
Всем добрый вечер. При подаче на номинацию не подкрепили документ со справкой о несудимости. Вопрос глупый, но что возможно сделать/исправить в такой ситуации?
-
На що саме розпродаж?)
-
Странно. Можно что то поменялось ? Месяц назад укр номер телефона требовался.
-
Хтось закачував, користуєтесь?)
-
Привіт. Де можна зробити апостиль та переклад на англійську в Едмонтоні(Альберта) довідки про не судимість з Польщі?
-
Добрий вечір. Можливо хтось знає. Якщо мама хоче виїхати з Канади в Україну з дітьми ( не на довго) , а батько залишиться в Канаді. Чи потрібен дозвіл на вивіз дітей та як його оформити для Канади та України? Щиро дякую
-
Підскажить, якщо орієнтовно кількість балів дорівнює 330, варто подаватись на федеральну ЕЕ?
-
Или если я договорюсь чтобы моя позиция поменялась, а рабочие обязанности(job duties) остались, НОК же не поменяется?
-
СМС на мой номер не доходят. Нужен только укр номер.
-
Не було. Для того ж і відкривали рахунок в Монобанку, щоб Дія з'явилася
-
А у вас блокувань якихось на певні дзвінки/смс нема?
-
А дия у вас была на тот момент? Или банковская карта укр банка?
-
Не знаю. СМС не приходят. Нажимаю заказать звонок- тишина .
-
Добрий вечір. Можливо хтось знає. Якщо мама хоче виїхати з Канади в Україну з дітьми ( не на довго) , а батько залишиться в Канаді. Чи потрібен дозвіл на вивіз дітей та як його оформити для Канади та України? Щиро дякую
-
Доброго вечора, проконсультуйте, будь ласка, стосовно такого запитання: пропрацювала в Канаді більше 1520 годин на роботі по спеціальності, але менше 1 року. Чи пройде для Express Entry?
-
А это как?
12 Jan 2024, 17:45
54839/466296
4 minutes ago