PR CUAET
-
Добрий вечір. Можливо хтось знає. Якщо мама хоче виїхати з Канади в Україну з дітьми ( не на довго) , а батько залишиться в Канаді. Чи потрібен дозвіл на вивіз дітей та як його оформити для Канади та України? Щиро дякую
-
Доброго вечора, проконсультуйте, будь ласка, стосовно такого запитання: пропрацювала в Канаді більше 1520 годин на роботі по спеціальності, але менше 1 року. Чи пройде для Express Entry?
-
А это как?
-
Навіть для category based це наразі замало Щодо General - ви бачили останні вибірки? Сьогодні була найменша за січень - 541
-
Декілька років тому. Але до чого тут український номер при реєстрації?
-
Как давно вы были в Украине ?
-
Дякую за інформацію
-
Я оформила себе 2 недели назад виртуальную карту Монобанк, указала номер телефона Канады , все работает, сегодня я поймала запись в консульстве.
-
Дивно, бо я чоловіка на канадський номер реєструвала. А 2 роки тому - так, в мене український номер вимагали в додатку
-
Дякую все одно, що відгукнулись)
-
Правда? Это отлично😭
-
Аааа, за це не чула.
-
А, бо я мала на увазі з консульства вже)
-
Так
-
Це Ви за Дію кажете?)
-
Да вроде нет. Я вот не в Канаде только , а в США. Но думаю разницы особо нет. Брат летит в Канаду у меня и срочно надо делать загран , поэтому интересуюсь. Но у нас в сша уже сделали возможность записаться в консульство без дии или банка . Именно для таких как я.
-
Она же вроде для номинации и не нужна, она для федерального этапа.
-
Знайомі розказували, що минулого тижня отримали… жінці прийшла за 5 хв, чоловіку через тиждень.
-
Дізнайтеся ваш Нок для початку (з переліку обовʼязків визначати), а потім подивіться чи кваліфікується він в вашій провінції для ЕЕ
-
Меня переведут на склад. Там поменяется только позиция и добавится в обязанности вождение погрузчика. А так в принципе все тоже будет.
12 Jan 2024, 17:45
54856/431453
about a minute ago