PR CUAET
-
І останнє . Підкажіть чи піде якщо я в конверт покладу в такому вигляді квитанцію за оплату ?
-
А як давно ваша мама хворіла на рак? Я питаю, бо я теж вказала, що у моєї мами був рак але у 2010 році. Ми цю інформацію надали коли проходили мед комісію по CUAET і вони тоді нам сказали, що їх не цікавить рак який був більше 5 років назад
-
Доброго вечора! Знаходжусь в Канаді по CUAET. Чи можна зробити гостьову візу для батьків, якщо ще нема PR? Чи простіше зробити туристичну візу?
-
Це було питання до пункту 3. Або можливо в когось вже є готовий план-інструкція для проходження цього процесу в Торонто з усіма кроками, контактами і посиланнями?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка як аутентифікувати довіреність в Онтаріо перед подачею її до консульства? Довіреність для використання в Україні
-
Выше писали,что если отправляли без справки Дії или МВС, сроки от 2 месяцев до 5
-
Вселяєте надію)) дякую!
-
Я отримував. Відправив довідку з дії в консульство в єдмонтон 26 грудня. 16 січня отримав назад довідку на англійській з печаткою консульства
-
Так Дякую
-
У мене запис в Едмонтоні на кінець березня вже , слот зловила нещодавно
-
Якщо відправляти з витягом дії то потрібно заповнити форму (ту якщо без витягу)? Чи просто витяг копії паспорту?
-
Вітаю, Остапе! @OstapBosak Знайшла в чаті ваше повідомлення з контактами адвоката , що завіряє онлайн. Хочу уточнити,чи нотаріус україномовний? Дякую завчасно
-
В каком консульстве сегодня были слоты?
-
На ній не пишуть строк дії. Якщо через 4 місяці будете подаватись, то вже зараз треба замовляти, бо чекати можете довго
-
Ну вообще ,если посмотреть образцы , то видно что там указан адрес проживания
-
Підскажість будь ласка, який в неї строк дїї.Вона видається на якійсь період чи вона безстрокова? Наприклад якщо подаватися будемо через 4 місяці є сенс робити її зараз? Дякую
-
Як бачите
-
Хіба там не потрібно вказувати ім'я та теперішню адресу?
-
Я получила вчера для мужа. Заказывала через консульство в Эдмонтоне.
-
Ні. Я одна з останніх, хто ще піймав слоти наприкінці жовтня по старий схемі і він був на 26 січня в Оттаву. Тоді запис була за три місяця.
12 Jan 2024, 17:45
54889/426393
6 minutes ago