PR CUAET
-
Я получила вчера для мужа. Заказывала через консульство в Эдмонтоне.
-
Ні. Я одна з останніх, хто ще піймав слоти наприкінці жовтня по старий схемі і він був на 26 січня в Оттаву. Тоді запис була за три місяця.
-
Написав у особисті
-
Нам пару днів заняло
-
Дуже дякую, так, я в Онтаріо. Дипломи я евалюювала. По EE навдяд пройду, тому залишаються провінційні. Якщо можете, розкажіть як ви подаєтеся. Дякую!
-
В Торонто працюють як і всі консульства України і відмовити в другому закордонному паспорту не мають права. Ми заказали і він вже прибув.
-
Я отправляла еще в самом начале января. А получила только вчера, отправляла заказными конвертами и со справкой из дії, и все равно больше 3х недель ждали.
-
І те і те - гостьова віза
-
Дякую, будемо чекати) Бо я отримала сьогодні, а чоловіка ні , і навіть не можу відслідкувати по трек намберу🤔 теж з Едмонтона
-
Вітання всім і подяка! Нас уже 19 000 участників! За 8 місяців! Прошу всіх: 1. ділитися своїм досвідом, проблемами і головне методами їх вирішення. 2. додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах і каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка все перевіряйте самі. Також рекомендую звертайтесь за консультацією до міграційного єксперта @OstapBosak. Остап тут уже відповів на тисячі питань і допоміг багатьом!
-
@OstapBosak
-
Це робиться на комп'ютері, а не на мобільном
-
Це я зрозуміла. Це я більше для вашого опонента
-
Посмотрите может эта позиция в том же ноке если обязанности почти те же
-
Я в курсе) Это был сарказм🙄
-
Ага, ну ми все так само зробили)
-
Так, в одному конверті
-
Ви разом відправляли і за себе теж?
-
Поділіться будь ласка хто як оплачував справку про несудимість з Польщі (якщо не маєте картки польської) ?
-
Привіт. Відправила довідки про несудимість конвертом сьогодні в Едмонтон для себе та чоловіка, але зворотній конверт поклала лише один 🙄😵 І тільки ввечері зрозуміла, що одному раніше може бути готова довідка, а іншому пізніше…. Що робити в такому випадку, хтось знає ?😢
12 Jan 2024, 17:45
54907/429575
less than a minute ago