PR CUAET
-
Ну я 2 місяці тому подавався, сьогодні результат
-
У нас син подався в січні, йоиу дали старий термін, дочці в березні вже на 3 роки. Мені з дружиною при подачі у вересні дали до листопада 2026
-
Це рандом, я подався з новим паспортом , дали новий вп на старий паспорт з тим самим строком, буду подаватись ще раз
-
Можна видрукувати в пдф цю сторінку і залінкати www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html Application fees will continue to be waived until March 31, 2024.
-
Так шо ви щасливчики просто, це виключення, а не правило
-
Підкажіть, будь ласка, в якій з гілок чату про це можна детальніше прочитати? Бо така ж ситуація: подалися на федеральний рівень в кінці грудня і нам не прийшло ніяке підтвердження, що вони отримали нашу заявку. Спочатку довго висіло, тоді написало, що вибачте, сталася помилка, але після перезавантаження сторінки написало сабмітед і вже не було доступу до самих форм. Тільки можливість скачати файл із заповненою інформацією. Багато хто тоді писав про таку ж проблему, але всі просто чекають. Ми вже місяць чекаємо, але так нічого і не прийшло в підтвердження.
-
Що таке т.о.?
-
Дякую)
-
Подзвонитисл перепитатись можна або в веюформу написати але зазвичай потрібно чекати 80-120 днів зараз щоб побачити чи щось зрушилось тобто номер дали
-
Просто людина думала що їй полегшиться кейс на гуманітарці
-
Не бути цьому!😡
-
Тимчасово окупованій
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1
-
Так, звісно. Саме тому й питаю. Чому це все робиться на комп'ютері, а не на мобільному? (я взагалі все це робила з мобільного і не помітила якихось незручностей)
-
Ну про те, що довго потрібно чекати, щоб дали номер, я знаю. Але переживаю, чи потрапила наша заявка до них взагалі. Чи, можливо, вони її не бачать і може вийти таке, що ми даремно втратимо купа часу на очікування, а наша заявка в систему так і не потрапила через той збій. Можете підказати, де саме знаходиться та форма, щоб написати туди?
-
А чим складніше? Авторизуватися навіть легше з мобільного. Бо прямо через додаток Моно на мобільному.
-
Дякую за допомогу. Будемо пробувати виясняти, що там з нашою заявкою.
-
Відпишіть, будь ласка 😊
-
Да, все обходимся, только ответа ни у кого нет от IRCC на эти объяснения, тишина))
-
Я не витримав, і спитав як там у них справи В чергу можете не записуватися, коротше 😁
12 Jan 2024, 17:45
54946/451832
8 minutes ago