PR CUAET
-
А скажіть ще, будь ласка, як правильнотподаватися на новий WP або куди звернутися. Дякую.
-
Опція "Дистанційна подача"
-
Ні, там обираєте опцію, щоб відправити просто скани їм
-
Доброго ранку! Зорієнтуйте, будь-ласка. Зробила аккаунт на Wes, зараз збираюся відправляти скани документів в іміджевий центр у Києві. Я правильно розумію, що потім мені доведеться відправляти поштою оригінали документів (диплом+додаток) в Україну?
-
Что делать - варианта всего 2. 1. Подаваться на пр как можно быстрее. 2. Спокойно работать, ближе к окончанию пермита подаваться на закрытый пермит и работать дальше.
-
У нас тоже пермиты и визитор рекордз детям с момента одобрения визы. Даже не с вклейки. Прилетели сюда когда до окончания детских паспортов оставался месяц. Продлили паспорта детям, подались на новые визитор рекордз. Получили новые с теми же датами выдачи. На 3 года с момента одобрения виз.
-
Ось зразки що на 4
-
Дякую за відповідь 😊
-
eservices.cic.gc.ca/epay/order.do?category=11
-
2900 десь буде за двох
-
Схоже, наші кейси попали до одного й того ж офіцера, і він не дуже перевтомлюється, працюючи) ми, щоправда, 12го подалися- але тим не менш, я бачу, що з тою самою датою подачі люди вже отримують запрошення на біометрію
-
Вроде так и делала , т.е. форма 0008 разная ? Какую мне нужно выбрать ?
-
From the list, select the program under which you are applying: Other From the list, select the category under which you are applying: Ukraine Family Reunification Public Policy, if you intend to reside outside of Quebec Ukraine Family Reunification Public Policy QC, if you intend to reside in Quebec
-
Доброго дня, зі мною подається мій коммон лав партнер. Знаю що за федеральний етап ніби треба заплатити 1400, так ось чи це за одну людину чи одразу за двох?
-
На 4 треба добре провчити ті паттерни що зверху в чаті хтось кидав. Ну а щоб дізнатися яи вистачить- то або сходити на тест, або до вчителя який знає
-
так і залишається submitted. на pr порталі нічого не змінюється
-
Вопрос от главного лоха группы (подались 6 ноября и тишина). На пр-портале статус заявки меняется когда по ней начинается движение или так и остаётся сабмитед? (Почту мониторю 10 раз в день, захожу на портал и ирсс - везде голяк)
-
А вопрос 2? Какую программу выбрать нужно ?
-
Привіт всім. Чи можна зняти обмеження з WP якщо є лише 1 пункт? Бо нам в аеропорті Торонто відкрили WP на 3 роки з моменту вклейки візи в паспорт, залишилось 2 роки. Або що робити в такому випадку? Дякую
-
Я дома пробую говорити спікінг, але виходить дуууже повільно. Слухала як говорить Маріанна, я і половина тексту не можу сказати за той час. Так само і опис картинок. Поки зрозумію, що треба сказати, час йде. Але мені потрібно получити 4, англійську з полного нуля вчу. Як що за мінуту я можу сказати максимум 4 - 5 речення, на вашу думку, це недостатне для балу 4?
12 Jan 2024, 17:45
5502/450239
2 minutes ago