PR CUAET
-
Це на федеральному етапі? Вори завантажать всі в кінці процесу. Ви зможете тільки тоді зробити копії собі
-
Так вам ніхто не скаже скільки чекати, це рандом
-
Я так-то не спрашивал ! Кому надо будет ,будет полезно,кому нет ,то нет . Но советы не нужны куда отправлять ,спасибо
-
Якщо ви здали мед екзамен та подались на зняття обмежень ви отримаєте новий з адресою, яку вказали
-
Я це розумію, але хочу зрозуміти як довго чекати
-
Добрий день! Подивіться в гугл чек лист 5280 + також рекомендаційні листи, також документи підтвердження як ви облаштувалися в Канаді (оренда,з банку і т.д.)
-
Скажіть будь ласка, чи треба завіряти довідку в консульстві чи ні?
-
А потом исходя из инструкции отправка в консульство полученной выписки и получения назад справки переведенной на английский с печатью консульства
-
То самое касается и карты Моно банк? А потом в консульство нужно чтобы ее заверить? Правильно я понимаю?
-
Але то треба робити дуже скоро,бо рік то мало, але може ще кует щось придумають
-
Піти до міграційного адвоката і спитати як продовжити дозвіл на роботу
-
Дия за пару минут или дней тут как повезет)
-
Подскажите пожалуйста, какой самый быстрый способ получить справку о несудимости? С Украины
-
C1 ,C2 ( диалог) .Але дуже важливо мати цей offre d'emploi valide. За него дають 380 балiв, коли вiн за межами округ Монреаль .
-
Программа сама вас выберет если есть Long term contract, автоматически идете по SWM
-
Друзі якщо хтось підтверджував через IQAS - як довго у вас зайняло часу від submitted до якоїсь відповіді? У мене статус submitted вже півтора місяці і нічого не рухається. Писала їм - отримала стандартну відповідь - якщо submitted то чекайте поки IQAS обробить заявку. В когось була схожа ситуація?
-
Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, чи змінюється ось тут статус, коли отримуєте AOR?
-
Якщо у вас буде цей offre, то з экзамен на B2 буде достатьно.
-
Це я розумію, але в мене є long term contract і так само 8 місяців відпрацьовано на іншій роботі… я ж написав вище що маю можливість зробити і так і так… питання було як швидше і надійніше
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago