PR CUAET
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, на федеральному етапі чи підходить той медикал екзамен який робився по приїзду наприкінці 2022 року, при тому,що жоден із аплікації не покидав Канаду весь цей час? Хтось аплаївся зі старим? Бо відштовхуюсь від цієЇ інформації. Usually medical exams are valid for a year, but there is a temporary policy until 6 Oct 2024, that exempts from completing another IME if you meet all of these conditions: · You applied, or are applying, for either permanent residence or temporary residence. · You already live in Canada. · You completed your previous IME in the last 5 years. · Your previous IME indicated a low risk or no risk to public health or public safety. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/2022-foreign-exempt-ime.html
-
А ви ходили до них в сам їх центр, ви б офіційно з кимось порозмовляли а не через телефон …
-
І ще питання щодо біометрії. В якій послідовності це буде робитися? Після отримання номінаціі: 1) заповнити всі форми, оплатити включно із біометрією, потім отримується запрошення на сдачу біометріі? або 2) Біометрія здається до того як сабмітите і оплачуєте заявку? дякую за Ваш досвід.
-
спасибо огромное за новость, тут все очень дрлго ждали услышать про хотя бы один апрув по таким кейсам (что всетаки дают ПР с письмом)!
-
Цей статус не зміниться навіть коли ПР отримаєте!
-
а когда примерно это было и можете у него спросить сколько он примерно ответ ждал от них после того как они письмо дали? инетересно 🙂 спасибо!
-
Я готувалась по текстах з відповідями на ютубі. Перший раз один з текстів я взагалі не могла зрозуміти. Другий раз було зрозуміліше і дещо пробувала логічно відповідати, дещо - вигадувала. Для мене теж читання стало неочікувано важким
-
Мене записував чоловік на біометрію онлайн, інформація вся є в листі запрошенні на біометрію! В сервіс Канаді мене тільки запитали мов данні типу прозвище і дату народження, потім взяли відбитки пальців і зробили фото, на всю цю процедуру максимум хвилин 7. Я вже потім в листі запрошення на біометрію побачила номер АОR. Зараз чекаю на інший етап . Якось так
-
Біометрію краще оплатити разом з загальними зборами на федеральному етапі подання. А здавати її будете коли отримаєте лист від IRCC
-
Підходить старий медогляд, вони пере зарахують автоматично
-
Ну дуже дивно , що вони вам так відповіли , я вам в особисті написала 🙂