PR CUAET
-
Власний досвід: 10.01 Подача і оплата 25.01 письмо на пошту про повернення грошей 30.01 Зайшли на картку
-
Ви самостійно готувалися до екзамену? Як взагалі вам важко було здавати мову? Дуже хвилююся, тільки почала розбиратися.
-
30 днів
-
Так. Теж помітила, що результат відбору був із доброю французькою.
-
ні не зверталась.
-
Тільки військовий квиток? Якщо є приписне, бо не служив, це теж їм ок?
-
Отримала номінацію. Подавалась 27 листопада))
-
Вітаю. Підскажіть будь ласка, як зараз після 11 січня отримати довідку про несудимість з України? Витяг з Дії зробила мої наступні дії мають бути які? 1.Цей витяг відправити до українського посольства в Едмонтон? Оплатити 40+40 =80 доларів туди і з відки доставку. 2. Анкету по витребуванню інформації про несудимість на якій мові відправляти? Бо чула зараз якісь зміни з'явилися і можно якимсь іншим способом получить стравку о несудимості. Будь ласка відповідь напишіть мені в особисті повідомлення. Дякую.
-
Є адреса. Передивіться всій документ. Я знімала обмеження, то на новому перміті вже стоїть канадська адреса
-
Оформіть картку Монобанку (що ви можете зробити, перебуваючи в Канаді, вказавши свій імейл і канадійський номер телефону). Потім ви зможете авторизуватися в Дії через додаток Монобанк і піймати слот.
-
Всем привет, для статистики Альберта - 18 ноября подача, сегодня 1 февраля AOR и запрос на биометрию. В трекер сейчас тоже добавлю
-
Поділіться будь ласка як ви зменшуєте документи до 2Мб
-
Сегодня пригласили 7 тысяч аппликантов из системы экспресс энтри со знанием французского языка подать на ПМЖ. Отборочный балл 365! Этот бал не требует опыта работы в Канаде, знания двух языков и магистратуры - ТОЛЬКО французский на уровне 7 (Б2)
-
Так написано ж номінація)
-
Вы получили пр? Или это номинация Альберта ?
-
Вітаю!
-
www.ilovepdf.com/compress_pdf або інші подібні онлайн ресурси
-
Дякую
-
це у гілку "Федеральний етап"
-
portfel.ua/yak-otrimati-dovidku-pro-nesudimist-onlajn-ru/
12 Jan 2024, 17:45
55221/430573