PR CUAET
-
Я просто зашла в Ютуб и набрала поиск. Я не храню все на свете ссылки. Рекомендую использовать эти способы получения информации
-
Всім привіт! Хтось ще чекає Портал 1 ? Final decision стоїть дата Jan 23, а порталу ще немає…
-
Щиро Вам дякую!
-
Наразі є інформація на офіційному сайті, що ні. Треба приїхати до 31 березня, щоб отримати ворк перміт. Можливо, щось зміниться у майбутньому. А може й ні. То краще орієнтуватися на ту інформацію, яка є офіційною на даний момент
-
youtu.be/3ikx_ot7Dpw?si=U4G1FFcv3ka7YOcX
-
Є поза великим монреалем але лавочку вже прикрили
-
Платіть все і одразу $1170, щоб потім не було затримок
-
Ну хто вас знає....ви можете сканувати і утюгом
-
Підкажіть як продовжити саме візу. Приїду до Канади з візою у старому паспорті до 13 березня і новим до 2033. Чи можу до 31 березня продовжити її щоб була подовше і я могла їздити в інші країни?
-
Та ладно? Невже ви дійсно вважаєте, що я б сканувала чіп без NFC? Ваші коментарі часом просто вражають дикістю. Телефони нові, з останніми операційними системами і NFC.
-
Це не від паспорта залежить, а від рівня сучасності вашого смартфона. Він повинен мати считувач NFCчип. Моя донька змогла це зробити зі своїм смартфоном.
-
Дуже дякую за відповідь🙌🏻 Просто подавались через імміграційного адвоката і не розумію, чи буду я отримувати email на мою пошту, чи лише вона?🤷🏻♀️
-
Перестаньте просто дезінформувати людей у різних гілках
-
Ви дуже нав'язлива особа
-
Без processing fee вашу аплікацію навіть розглядати не будуть
-
Мені ваш досвід сканування утюгом нецікавий То ви пишете, щоб спіймати слоти у консульство телефон не підходить, то ви дичину якусь пишите взагалі. Краще б мовчали
-
Якщо наприклад прилечу 22го лютого, в той ж день отримую перміт і на наступний подаюсь на візу. Так встигну продовжити? Скільки чекати мені не принципово
-
Альберта
-
Ви можете подати на візу по загальному процесу для тих, хто в Канаді. Всі з CUAET на візу із середини Канади подавали та подають на візу по загальному процесу. Але наврядчи ви встигнете іі отримати до 31.03.2024. Базою для іі гарантованого отримання повинен бути воркперміт, чи стадіперміт, чи візіторрекодс, який вам треба отримати в аеропорту першого прильоту в Канаду
-
Ви зможете подовжити, як тільки отримаєте в аеропорту ворк прерміт. На його підставі подовжать візу
12 Jan 2024, 17:45
55269/445416
14 minutes ago