PR CUAET
-
Нас було три. Я вложила три. Два вони залишили собі. А кажуть, що треба на кожного
-
Email
-
А письмо было о final decision или только в трекере апдейт?
-
Ще цікаво, точно по імейлу чи може звичайною поштою також прийти? Боюся пропустити.
-
Тільки один я і чоловік.
-
Стільки скільки людей, бо вони сказали, що можуть різни люди робити. Але нам відправили назад всіх в одному, а наші два конверти залишились у них. А казали…
-
Так подавайте маму тоже, то есть поговорите с ней может она горит желанием. А потом пусть сама решает захочет или нет
-
Після подачі аплікації треба зачекати на AOR email. По чату зрозуміла шо це займає 2+ місяці часу. Теж чекаю вже більше місяця
-
Добрий вечір! Друзі, ті хто відправляв поштою запит на довідку про несудимість для декількох членів родини, підкажіть будь ласка, скільки конвертів ви вкладали на зворотню відправку, один чи стільки ж скільки людей на яких відправили запит? Дякую. Гарного вечора
-
Доброго вечора. Знаходжусь в Онтаріо, Торонто. Шукаю еміграційного адвоката, який допоможе обрати вірну програму на подачу PR, і можливо подальший супровід. Дякую
-
Капец, не можу піймати слот...надія була хоч на чергу...Знущання якесь
-
в чек листе справка о несудимости есть. Это один из важных документов! На вашем месте я бы дождалась справки и уже потом отправляла апликацию. Что бы не затягивать процесс расмотрения
-
Є на офіційному сайті дана інфо , що не можна виїжджати ?
-
Я теж очікувала і вирішила подавати без неї Отримала АОР т біометрію вже здала Тепер просто чекаю щоб надіслати якщо прийде запит на довідку
-
Дякую
-
Пусть отправят, потом просто по веб форме подтянет к аппликации
-
Я з вами повністю згідний на рахунок колективного звернення. Така сама ситуація вже долучив дружину до моніторингу і 0
-
Если вы указали по эмайл получаеть дополнительные инструкции то вам пришлют на эмайл
-
Я вже рік не можу. Вже й консулу писала, повний ноль. Так, це знущання. В Європі жодних проблем немає з місцями, не дивлячись на величезну кількість біженців і запитів. Тільки тут таке. Може слід зробити якесь колективне звернення, бо це ж нереально.
-
Если портал 1 пришел в то время когда вы за границей и вы не можете/не хотите вернуться в Канаду в 7-дневный срок - то вы отвечаете на портал 1 письмом, где сообщаете, что в данный момент вы за границей. Рассмотрение дела останавливается до вашего возвращения в Канаду.
12 Jan 2024, 17:45
55640/450104
less than a minute ago