PR CUAET
-
Повірте мені це ще не капець!!! Тут слоти хоч кожен день відкривають, а в Ізраїлі 2 рази на місяць 15 та 30 числа на 2 години!!! З 15:00-17:00. Ось рік там і не могла записатись. Та й ще продовжили мені паспорт дитині не на 5 років як в заяві пишуть і в Україні роблять, а на рік. Так що намагайтеся зловити. Все получится.
-
Тут конечно на усмотрение каждого. Зная как тут система работает.....я бы не рисковала. Особенно при отправки апликации там есть слова что если не полный пакет доков они оставляют за собой право вернуть апликацию. Я понимаю что это может излишняя перестраховка. Но тут лучше перебдеть чем недобдеть
-
З нами у черзі була родина, у яких дитина взагалі без паспорту (віза вклеєна у батьківський). Їм відмовили без запису. І майже півгодини витратили на перемовини. Уже могли б і оформити за цей час....
-
Тому, напевно, краще узгоджувати попередньо із консульством Чи, може, летіти до Європи чи куди ближче і є слоти Бо мені довелося з двома дітьми (присутність третього була непотрібна) летіти з BC до Едмонтону 27 грудня. Уявіть собі ціни на білети!!! Ми забронювали готель, на сніданку були тільки українці! І дехто теж приїхав саме до консульства
-
Доброго вечора. Кого цікавить еміграційний консультант в нас є знайома яка живе в Торонто, але працює по всім провінціям. Дуже відповідальна. Ціна адекватна. За консультацію для українців кошти не бере. Кому цікаво пишіть в приватне повідомлення. Відправлю контакт.
-
В ЄС тільки в однієї Германії посольство и 4 консульства. Стільки ж в Польщі, але запис в три. В Угорщині - два. В Іспанії та Італії по три. В ЄС всього 27 держав і в інших теж по 1 консульстві/посольства. Тобто, дипустанов України там буде 37 штук. І що від туда швидко можна приїхати в Україну і там зробити паспорт за 2-3 тижня. Але в ЄС українців десь 5 млн. 5 млн/37=135 тис середнє навантаження. Ну десь таке ж і в Канаді. Але в ЄС можна перерозподілити навантаження, бо їх 37, або зробити паспорт тих же дітей та в Україні, бо багато хто їздить туди-сюди.
-
Пишу свій досвід, хто знає як по іншому- пишіть також. Заходьте на сайт рівно по часу вашої провінції (краще за 10 хв) Робити все на ноуті-компе (не телефон), через дію. І дуже уважно стежити, слоти з'являються на 5 сек. Потім вже стежити немає сенсу. Налаштуйтеся що цей процес займе багато часу. 😉
-
Поділіться алгоритмом;)
-
Ось як у мене вдалося зловити слот. Намагалася впіймати декілька неділь. Розробила алгоритм, і все вийшло. Доречі впіймала з телефона через авторизацію застосунка банка. Вони виставляють слони кожного дня о 19.00 ( час Торонто) крім понеділка і вівторка, в суботу та неділю також відкривають місця. Отже вам потрібно за пʼять хвилин до 19.00 по Торонто авторизуватись, і рівно о 19.00 оновити сторінку прям в розділі де показують календар . Там відображається слоти тільки на один день, завтра будуть місця на 14 лютого. Але потрібно максимально швидко робити, як тільки побачите що е місця, у вас на все всього 10 секунд. Тобто вибирайте час, не намагайтеся вдуматись котрий ви виберете, тому що і то проґавите. Обирайте будь-який час, потім відкривається наступна сторінка з підтвердженням, одразу нажимайте підтвердити. Одразу приходить на почту підтвердження. Всім успіхів 😉
-
Ми тестуємо свої консульства по всьому світу! І смішно і плакати хочеться одночасно!
-
Доброго вечора, А хтось хто подавався з Донецька, або іншої окупованої території, потрібно показувати якісь "докази", в плані документів, що територія знаходиться окупована ?
-
Я получила эмайл что моя справка успешно добавлена к аппликации вместе с временным номером