PR CUAET
-
Пишу свій досвід, хто знає як по іншому- пишіть також. Заходьте на сайт рівно по часу вашої провінції (краще за 10 хв) Робити все на ноуті-компе (не телефон), через дію. І дуже уважно стежити, слоти з'являються на 5 сек. Потім вже стежити немає сенсу. Налаштуйтеся що цей процес займе багато часу. 😉
-
Поділіться алгоритмом;)
-
Ось як у мене вдалося зловити слот. Намагалася впіймати декілька неділь. Розробила алгоритм, і все вийшло. Доречі впіймала з телефона через авторизацію застосунка банка. Вони виставляють слони кожного дня о 19.00 ( час Торонто) крім понеділка і вівторка, в суботу та неділю також відкривають місця. Отже вам потрібно за пʼять хвилин до 19.00 по Торонто авторизуватись, і рівно о 19.00 оновити сторінку прям в розділі де показують календар . Там відображається слоти тільки на один день, завтра будуть місця на 14 лютого. Але потрібно максимально швидко робити, як тільки побачите що е місця, у вас на все всього 10 секунд. Тобто вибирайте час, не намагайтеся вдуматись котрий ви виберете, тому що і то проґавите. Обирайте будь-який час, потім відкривається наступна сторінка з підтвердженням, одразу нажимайте підтвердити. Одразу приходить на почту підтвердження. Всім успіхів 😉
-
Ми тестуємо свої консульства по всьому світу! І смішно і плакати хочеться одночасно!
-
Доброго вечора, А хтось хто подавався з Донецька, або іншої окупованої території, потрібно показувати якісь "докази", в плані документів, що територія знаходиться окупована ?
-
Я получила эмайл что моя справка успешно добавлена к аппликации вместе с временным номером
-
Я когда подавалась на ПР проверяла каждую буковку😂Подгружала все формы относительно government employment и тд. Лично для меня это было мечтой и очень важным событием) Так что говорю только со своей личной точки зрения.
-
Нет, портал 1 Монреаль присылает на следующий день после final decision, но долго держит портал 2.
-
А вночі немає сенсу перевіряти слоти?
-
Дуже цікава та корисна інформація. Дякую, Остапе. Якщо дітям (через те, що не встигли отримати новий паспорт і податися на нові перміти) зробити цей TRP, чи можуть батьки згодом подаватися на PR і включати до заявки дітей з таким статусом? Дякую
-
Всім доброго вечора! В мене одне питання. Зараз заповнюю заявку на номінацію. Другу дитину народила вже в Канаді, тобто це автоматично громадянин Канади(хоча на паспорт ще не подавалась), але на сайті зазначається, що громадян і резидентів до заявки не додавати. Що робити в цій ситуації?
-
Всім доброго вечора! В мене одне питання. Зараз заповнюю заявку на номінацію. Другу дитину народила вже в Канаді, тобто це автоматично громадянин Канади(хоча на паспорт ще не подавалась), але на сайті зазначається, що громадян і резидентів до заявки не додавати. Що робити в цій ситуації?