PR CUAET
-
Маю відповідь, якщо буде комусь цікаво. ) Provide news articles and reports from reputable sources that document the situation in Donetsk and mention the presence of terrorist occupation. International news agencies and independent journalism can offer credible information.
-
Але вже коли зробили новий запит медицини донці, побачила що була помилка зроблена в даті народження в попередньому огляді. То і подумали що саме тому!
-
І в нас так само. Трьом зарахували а доньці ні 🤷♀️ Ми всі виїжджали з Канади, це не з цієї причини точно
-
А як ви подавали медицину? Вони не автоматично беруть самі? Маю на увазі з заявкою, не повторно
-
Хочу розібратись в дуже важливому питанні: Вже рік працюю по Compulsory Trade. В умовах по AOS сказано наступне: ‘’ If you are working in a compulsory trade in Alberta, you must have a valid Alberta Apprenticeship and Industry Trade (AIT) recognized trade certificate’’ Я є зареєстрований Apprentice, і в моєму Apprentice Identification Card сказано наступне: This card identifies you as a apprentice and can be verified by Apprentice and Industry Training upon request.” Хто знає, що це мається на увазі - бути зареєстрованим Apprentice, або мати сертифікат journeyman ? Заздалегідь дякую!
-
Через вебформу загружала всі попередні. Але так вони їх бачать самі.
-
У вашому випадку тільки ЕЕ, треба хоч 470 балів було
-
Відкрив для себе дивний новий світ інформації там, знав що міг сам реквестувати інформацію (і робив це), не знав що можна копії інших брати, а ось тепер у мене є дуже багато цікавого «на почитати» 😁😁😁
-
Я питала не про візу, а про візіторрекодс. Про візу ви написали, а про документ статуса знаходження дитини у Канаді - ні. Новий паспорт ви можете зараз встигнути оформити до 31.03.2024 тільки якщо злітаєте до Європи. В Консульствах в Канаді продовжують паспорта штампом у живій черзі , але тільки за 2 місяця до його закінчення. Тобто, у вас це початок квітня . І це вже після 31.03.2024. Ви можете у кінці березня піти та спробувати їх умовити продовжити паспорт. І встигнути подати до 31.03 на візіторрекодс або перміт для дитини, якщо вони продовжать. Але якщо це не вийде і ви продовжите паспорт вже після 31.03.2024- то ви як батьки можете і після цього подати дитину на візіторрекодс або перміт по загальному процесу вже на базі того, що їх батьки мають воркперміт та працю. Подать треба до строка у червні або продовж 90 днів після закінчення візітеррекодса дитини з поновленням статуса. Бо після 90 днів - дитина вже буде мати нелегальний статус. І вже після отримання візіторрекодс або перміта - ви подаєте на візу на базі вже продовженого паспорта та діючого легального статуса дитини з новим візіторрекодс.
-
Посоветуйте хорошего иммиграционого по гуманитарке или беженству пожалуйста