PR CUAET
-
Так
-
Поможет ли вам мой совет, но наши друзья делали так для родителей. Заранее написали письмо на англ где пояснили что у родителей плохой англ и пожалуйста помогите им - выдпйте им ворк пермиьиина 3 года, они обязуются учить язык и работать итд и тп. И не стесняйтесь использовать на телефоне гунл переводчик. Он даже прочтёт ваш перевод офицеру. Они там всякое видели)
-
Доброго дня.Хто може підказати як отримати довідку про несудимість з Польщі?
-
Теж цікавить. Чі таке можливо? У інструкції пишуть шо тільке через Консульство...
-
Теж цікавить. Можна у особисті. Дякую.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи хтось ходив особисто у консульство за довідкою? Ми будемо брати в Оттаві, просто можливо швидше буде якщо є змога (а вона є) прийти до них ніжками?) І ще питання, чи може один з подружжя взяти довідки і собі, і іншому (за умови наявності всіх документів/підписаних заяв/довідок з Дії, звісно)?
-
Хоть вкратце расскажите пожалуйста о том, как это сделать
-
Підкажіть будь ласка куди спершу треба подати до апостолів чи до WES ? Вже дуже довго очікую лист від WES
-
Якщо мій ворк перміт закінчується через рік, чи можу я зараз подавати заявку на його продовження?
-
Кінець жовтня - початок лютого зараз процесять, вам ще треба чекати. В середньому від сабміту до аор 4 місяці
-
Тому що ці коди ( ukraine 2022 ) перестануть бути актуалні
-
Підкажіть, чому потрібно встигнути подати заявку на продовження ворк перміт до 31 березня?