PR CUAET
-
Теж цікавить. Чі таке можливо? У інструкції пишуть шо тільке через Консульство...
-
Теж цікавить. Можна у особисті. Дякую.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи хтось ходив особисто у консульство за довідкою? Ми будемо брати в Оттаві, просто можливо швидше буде якщо є змога (а вона є) прийти до них ніжками?) І ще питання, чи може один з подружжя взяти довідки і собі, і іншому (за умови наявності всіх документів/підписаних заяв/довідок з Дії, звісно)?
-
Хоть вкратце расскажите пожалуйста о том, как это сделать
-
Підкажіть будь ласка куди спершу треба подати до апостолів чи до WES ? Вже дуже довго очікую лист від WES
-
Якщо мій ворк перміт закінчується через рік, чи можу я зараз подавати заявку на його продовження?
-
Кінець жовтня - початок лютого зараз процесять, вам ще треба чекати. В середньому від сабміту до аор 4 місяці
-
Тому що ці коди ( ukraine 2022 ) перестануть бути актуалні
-
Підкажіть, чому потрібно встигнути подати заявку на продовження ворк перміт до 31 березня?
-
Спасибо большое! Как вариант. Будем надеяться, что в Терминале 3 все же будут помощники.
-
Доброго дня. Підскажіть, якщо при знятті обмежень, видали перміти з таким же самим строком діі, тобто не продлили. Перміт до травня 2025 року. Чи має сенс до кінця березня податися просто на новий перміт? Якщо так, то якій підставі? Можливо в когось був такий досвід. Дякую
-
Дякую вам!)