PR CUAET
-
Я нормально відповіла. Це ви сприймаєте не так як повинні
-
Я навмисно поділився цим, щоб народ трошки заспокоїти, що зараз гуманітарка це не швидко. Так я чув що у 2022 році було дуже швидко.. Але з іншого боку, 10 місяців для PR, коли інши отримують роками..
-
Подскажите пожалуйста, у меня есть certificate of qualification - industrial electrician, в Украине 10 лет работал электриком, здесь работаю электриком всего 2 месяца, английский примерно на уровне 7 селпип, есть ли смысл сейчас создавать заявку в экспресс энтри?
-
Підкажіть хто вкурсі, якщо жінка злапає слот, то ми можемо разом приїхати щоб я ним скористався ? Дякую
-
Доброго ранку шановне панство. Допоможіть будь ласка з питанням - Який NOC для phosphate and Marking Labourer? Не можу правильно визначити, хто може допомогти?
-
Але ж будівництво - це industrial operations і не home-based business (коли робота виконується на дому - випікання тортів, пошиття одягу тощо). Просто зареєстрований на квартирі.
-
Всім привіт. Якщо я заявник по AIP а чоловік приїхав на рік пізніше і не має на час подання на ПР роботи тут. Варто хвилюватись?
-
Більш того - йому навіть не обов'язково й працювати взагалі
-
Это все что для рабочих Выберите тот что ближе к вашей работе 75110 Construction trades helpers and labourers 75119 Other trades helpers and labourers 75211 Railway and motor transport labourers 75212 Public works and maintenance labourers 85100 Livestock labourers 85101 Harvesting labourers 85102 Aquaculture and marine harvest labourers 85103 Nursery and greenhouse labourers 85110 Mine labourers 85111 Oil and gas drilling, servicing and related labourers
-
Дуже дякую
-
З якого міста COPR? Якщо знаєте звісно)
-
Ви мусите поїхати разом , якщо слот на її імʼя. Щоб на місці вона підтвердила, що передає його вам
-
Данная группа для тех кто прошел провинциальный этап или сразу пошел на федеральный. Найдите чат обсуждения провинции куда вы приехали и там получите ответы по теме
-
Не так. Або ж 12 місяців в Альберті, або 24 місяці поза Альбертою. І якщо поза Альбертою (в Канаді або в Європі) менше 24 місяців, то в Альберті треба відпрацювати 1 рік спочатку
-
Так, ми відправляли в одному, в нас прийняли
-
Дякую
-
Дякую!)
-
Niagara Falls
-
Через адвоката
-
А як щодо NOC 95109?