PR CUAET
-
Дякую!)
-
Niagara Falls
-
Через адвоката
-
А як щодо NOC 95109?
-
Добрий день. А ви через адвоката подавались чи самі?
-
Так, Альберта опортьюніті стрім
-
Напишіть Labourer і зі списку подивіться який найбільше підходить, а потім скілси подтвіться. На якому заводі працюєте?маркування чого робите ?
-
Мій досвід був такий. Я чекала також два місяці довідку. Почала дзвонити і виявилось що вона вже повинна була в мене бути бо відправили вже давно. Тому довідку роздрукували мені повторно. ( В мене був витяг з дії)
-
Можна буде будь-де, тільки не в посольстві, а в VAC центрі.
-
А обовʼязково брати довідку з консульства? Чи може підійти з дії з перекладом? І не паритись?
-
Ви зможете подати на дитячий стаді перміт/візитор рекорд на основі ворк перміту батьків і після 31 березня. Але має бути вже ж або новий паспорт, або подовжити той, що зараз. Головне - вкластися у загальні строки для цього (є певний період часу до/після закінчення перміту, коли ви маєте податися, здається, не пізніше 60 чи 90 днів після закінчення перміту, точно не пам'ятаю. Детальна інформація на сайті).
-
У меня нет вытяга с Дии, я писала в консульство, сказали от них это не зависит. Ждут ответ с Украины.
-
Вполне может быть если из списка ничего не подходит.
-
Перепрошую , а до запити були якісь ?
-
Подскажите, пожалуйста, у работодателя запрашивают его Taxes за последние три года, это нормальная практика? Спасибо!
-
Чи є якийсь стандарт при подачі що довідка має бути саме така і не інакша?
-
Міграційні консультанти кажуть, що довідка, отримана з України (не з Дії), теж підходить.
-
О том что служил или нет ничего не сказано
-
Залежить від офіцера також, тому краще максимально «правильно» все зробити, щоб по їх інструкціям не було до чого причепитись
-
Есть 2 записи: годен И вторая через время не годен до 2018 года
12 Jan 2024, 17:45
55920/412113
30 minutes ago