PR CUAET
-
Я у Канаді вже 2й рік. Тому. Задаю це питання, не як людина яка планує тільки їхати. Мені просто не зрозуміло тоді, як це давати людям можливість emergency travel , і не давати можливість отримати роботу. А як тоді отримати sin? Як відкрити банківський рахунок?
-
😵💫 DUI, driving while intoxicated, impaired driving, driving under influence, вождение в нетрезвом виде — это всё одно и то же. Желание покататься на пьяную голову фиксируется в справке о несудимости, и поэтому прямым образом влияет на иммиграционный процесс. Как именно? Если коротко, это serious criminality, cтатья 36(1)(b) закона об иммиграции. А serious criminality — это основание для запрета на въезд в Канаду (о том, как судимость влияет на въезд в Канаду, подробно рассказывается у нас на сайте по этой ссылке). Любопытно, что даже иммиграционные офицеры не всегда понимают, какое влияние имеет DUI на допуск в Канаду. Обратите внимание на скриншоты — оба из реальных визовых дел, ситуации совершенно идентичные. В одном деле сказано, что заявитель может быть реабилитирован (то есть допущен в Канаду) через 5 лет. В другом — что заявитель может быть признан невъездным пожизненно. Кто прав? 🟢 Прав тот, который пишет про 5 лет. Это соответствует законодательству. ❌ А второй офицер, который пишет про пожизненное, ошибается (и это не единичный случай!). Короче говоря, DUI — проблема серьёзная, но решаемая. Более того, есть законные механизмы преодолеть запрет на въезд даже до истечения 5-летнего срока. #судимость 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Консультация
-
Ви як натиснете що в Канаді, то всі інші статуси, і тобто ваша віза будуть не дійсні скоріш за все. Всі база дана перетину кордону в них є. Як ви потрапите тоді в Канаду? Я думаю іміграційні консультанти знають ці процеси краще щоб пояснити, але на практиці майже ніхто. Хто таким буде ризикувати.
-
Чекали 4-й місяць довідки, не витримали і сьогодні поїхали самі в консульство Торонто і забрали свої готові довідки там! Сказали що вже готували на відправку нам! Всім удачі і швидкого отримання документів!
-
Так в тому ж і хвилювання. Ми всі логічно розуміємо що це просто email але коли тобі по телефону кажуть що його вже відправили 23 січня то тоді просто починається паніка бо не розумієш на чиїй стороні проблема.
-
Та вони там не адекватно оцінюють ситуацію, я теж дзвонив, мені тільки після другого дзвінка відправили повторно наступного дня. А так відповідають "лист відправлено" чекайте. Таке відчуття, що вони не через емайл відправили, а голубиною поштою, що значить чекайте, він або прийшов, або ні.
-
не відмовляють, але треба попросити та аргументувати. принаймні, 2 місяці тому так працювало
-
так мало того що в листі буде написано "Please provide the requested information within 7 calendar days to ensure there are no undue delays" і ось так "Once we receive your reply with the requested information, we’ll send you an invitation from: IRCC PR Portal/Portail RP IRCC," Я ось відправив їм і жодної відповіді, навіть якогось автолиста, вони отримали чи ні, чи в них проблеми з поштою, і що взагалі робити, оператор у колл-центрі каже " ми не можемо підвердити, чи отримали вони лист відповіді"
-
банківский рахунок (checking account) для отримання допомоги можна відкрити без sin. рахунок "з інтересом" - ні