PR CUAET
-
мені навіть thank you у відповідь на портал 1 не прийшло, монреаль
-
Ні етобіко
-
Онлайн, експрес ентрі без підтримки провінції
-
У вас тоже Монреаль?
-
Якщо робили медогляд влітку, треба знов ?
-
Менi одразу прийшло. Ви як подавали аплiкацiю? Онлайн чи поштою?
-
Він має бути до 12 міс. Ваш має менше ніж 12 міс тому - окей.
-
А, тепер ясно
-
Привет , подскажите пожалуйста есть те кто уже получил справку назад , или хотябы увидел письмо в трекинге (Едмонтон) и отправлял уже в этом году? Мои доки они получили 8 января но все еще тишина полная
-
але без експрес ентрі через провінційну номінацію, то подача саме через цей портал, не вийде не створювати його
-
Та й взагалі дуже багато питань до Мігрейшин взагалі є. І те як вони розглядають справи українців.
-
Тим більше якщо дають 30 днів щоб дістати нову-це можна тільки з Дії зробити.
-
Я вважаю що всі міграційні консультанти би могли якийсь запит відправити щоб нарешті всі мігр офіцери почали нормально приймати довідки з Дії. Бо це вже просто невиносимо. Ми наприклад взагалі ще не впевнені коли будем подаватись. А довідка має бути не більше ніж 6 міс і діставати це з Консульства ой як не легко. Ніхто не знає ск це займе. Тобто якщо я подам в лютому то я отримаю через 3 міс, чи 4 чи 6? Невідомо.
-
Я дивлюсь що в п1 листі є ссилка на canada.ca де написано Do not create your own account. We'll create it for you. І у людей проходить десь тиждень між п1 та п2. Тому неясно як у вас з п1 до п2 вийшло за 1 день та автоматично
-
А, тепер зрозуміло, вони просто ставлять на роздруковану копію свою печатку. Мені ATIA-сертифікований перекладач каже, що зазвичай вони не проставляють печатку на роздруковану копію. Немає такої вимоги. Та й окрім того, це в 2 рази здорожчує вартість перекладу, бо кожна пропечатана ним сторінка оплачується. Ви робили тут у перекладача чи в Україні?
-
При виїзді через пару днів з України теж підходить? Чи там потрібно інший?
-
Доброго дня, а чи можна взагалі самому спробувати податися на гуманітарну програму без адвоката? Чи то нереально якщо ти не в темі 😃
-
Дякую❤️
-
Все правильно. Там уже есть строка “initiated”где ты должен просто заполнить адрес и фотки кинуть. Не нужно нажимать apply for new pr card
-
зазвичай перекладачі мають той самий скан/оригінал і вони його друкують і ставлять печатку , потім знов сканують весь пакет перекладу. І плюс до цього треба ще оригінальний скан додати при подачі
12 Jan 2024, 17:45
56094/384839
less than a minute ago