PR CUAET
-
В ответе который вы тегнули есть ответ на ваш вопрос. Оооочень далеко и никто не знает. Программа только началась. Если только кто то вам на картах раскинет или на кофейной гуще погадает. А так… все ждут
-
В мене теж не с першого разу вийшло NFC зчитати, спочатку потрібно зпіймати надрукований код на першій сторінці. Бо камера ловить аби що та видає помилку. Потім вже переходить до меню зчитування, я клав майже хрестом паспорт під середину телефону, тільки там зпіймало чип. Краще подивитися де саме чип в телефоні (в інтернеті) і де саме чип в паспорті (в інтернеті) і пикладайте. Воно працює, але треба зпіймати.
-
У кожної провінції свій сайт та свої програми. Тому Гугл. Якщо маєте більш точне питання - задавайте, тут є гілки також по провінціях 🙂
-
Монреаль
-
Спасибо, но я как не лепила, не сработало, пошла по пути виртуальной карты Монобанк 🤷♀️ теперь зайти-то могу, а слотов все равно нет 😬
-
Доброго дня Під скажіть будь ласка Може хтось робив переклад атестату зі школи про закінчення 11 класів , де , як? Дякую
-
Отпуск не считается
-
Привіт всім . Хто робив закордонний паспорт Канадський новонародженій дитині тут ,що необхідно для цього
-
У меня муж этим занимался. Не я. Поэтому я не подскажу какой конкретно процесс заявки. Но Гугл выдает очень много информации на эту тему.
-
Добрий день Чи робив хтось справку про несудимість с Нідерландів , можете поділитись будь ласка . Дякую
-
Доставку можна замовити з України в консульство Дипломатична пошта - від 3 місяців йде DHL - десь місяць
-
Доставка до посольства/консультва. А звідти вже самі забираєте. Ну і якшо на їхньому офіційному сайті ж така опція то значить можна. Я піду 20 березня і все узнаю точно.
-
Спасибо
-
Залежить від складності тексту який був на тесті
-
Можна замовити доставку?🤯🤯 Розказували знайомі, що їм сказали в консульстві в Торонто, що єдиний варіант - це лише забрати особисто. Сказали, що раніше вони відсилали, але оскільки багато паспортів губились, більше не відсилають
-
але в таблиці є навіть перехід 24 і 25 правильних відповідей-це оцінка 6 і 7 одночасно
-
А можливо виїхати з Канади по СоPR в потім щоб знайомі вислали ПР картки закордон і вже в’їхати по картках чи ні ? 🙏
-
Щоб не матюкатись )
-
♡●》~£☆■●◇°◇》●◇•$
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
56252/434438
2 minutes ago