PR CUAET
-
Доставка до посольства/консультва. А звідти вже самі забираєте. Ну і якшо на їхньому офіційному сайті ж така опція то значить можна. Я піду 20 березня і все узнаю точно.
-
Спасибо
-
Залежить від складності тексту який був на тесті
-
Можна замовити доставку?🤯🤯 Розказували знайомі, що їм сказали в консульстві в Торонто, що єдиний варіант - це лише забрати особисто. Сказали, що раніше вони відсилали, але оскільки багато паспортів губились, більше не відсилають
-
але в таблиці є навіть перехід 24 і 25 правильних відповідей-це оцінка 6 і 7 одночасно
-
А можливо виїхати з Канади по СоPR в потім щоб знайомі вислали ПР картки закордон і вже в’їхати по картках чи ні ? 🙏
-
Щоб не матюкатись )
-
♡●》~£☆■●◇°◇》●◇•$
-
Так
-
Їхати потрібно за паспортом?
-
Ні, з листопада вже точно не відправляють з консульства
-
Підкажить а в який день ловити слоти в Торонто та Оттаві, бо я так зрозумів там відрізняється алгоритм від Едмонтону. В Едмонтоні через два місяці, а в Торонто та Оттаві можна зпіймати раніше.
-
Я думав можна з консульства Торонто в іншу провінцію😥
-
Я так два тижні намагалась. Зайдіть на сайт за 1 хв до того часу коли відкриваються слоти. І коли той самий час настане бігом натискайте Е-Черга. Тільки так я змогла зловити. До цього я заходила рівно в 5 вечора і не встигала
-
Добрий день, скільки чекали від зарахування біометрії та медицини до отримання P1? Дякую
-
Так, там є потім корекція балів бо тексти трошки відрізняються, і вони це корегують балами
-
будь-який TRP (Visitor Records в тому числі)
-
Для выезда из Канады вам copr не нужен. Теоретически - да. Ваша схема очень даже рабочая. Просто учитывайте, что карточки могут идти до 6 месяцев, потом еще какое-то время уйдёт на пересылку этих карточек вам за границу.
-
Підкажіть, хто знає пліз Для того, щоб забрати вже готовий паспорт потрібно знову ловити слот чи можна приїжджати без запису? Я про Торонто)
-
Можливо треба внести повну назву. Типу Київськи .... Іноді назва у їхній базі може трохи відрізнятися. Спробуйте почати вводити з назви міста.
12 Jan 2024, 17:45
56263/445548
about a minute ago