PR CUAET
-
Ми робили в Staples. Так і казали для Canadian Work Permit.
-
Дякую
-
У нас є відповідна гілка, там багато хто подавався)))
-
Цього не можу сказати. Але бачила багато відгуків що спонсорство розглядають коло 10-12 місяців без дозапиту доків і 14-16 місяців якщо офіцер дозапитує документи. Але звісно тут кожний сам для себе вирішує🙂Як і з яким пакетом документів подавати аплікацію.
-
Я додавала свідоцтво про шлюб сестри також.
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка, яка повинна бути фотографія для зняття обмежень з ворк перміту? Професійна чи можна вдома сфотографуватися? В повний зріст чи по плечі? Дякую
-
Чи хтось подавався по гуманітарній програмі?
-
Цікаво, звідки у нього ця інформація та наскільки вона відповідає дійсності
-
в Едмонтоні буду шукати нотаріус
-
Так. Це обов'язково.
-
Найкраще щоб хтось з Польщі оплатив і відправив вам фото квитанції. Ми робили з Канади і нам нічого не прийшло назад.
-
До чого тут сін? Я про нього взагалі не згадувала ніде, що він потрібен. Якщо людина планує отримати фінансову допомогу, то треба обов'язково до цього отримати ворк перміт/стаді перміт/візитор рекордс. Бо без перміту не вийде відкрити рахунок у банку
-
Звісно ці терміни базуються на звиклому спонсорстві яке існувало до цього. Ніхто не знає як це буде зараз
-
Добрый день, могу порекомендовать Польского переводчика на английский. Живет под Вроцлавом, но есть номер можете связаться, все отлично сделал, очень профессионально
-
Ого! Вот это вы меня выручили. Благодарю вас! Пойду пробовать!
-
Це походу і є pr fees Але краще позвоніть і уточніть
-
Звоните им, пусть уточнят что им нужно
-
Кінець вересня. Подалися AOS non express entry. Кінець січня AOR та біометрія
-
Вітаю , підскажіть буль ласка де це можна подивитися
-
Доброго дня, може хтось підкаже, ми з хлопцем будемо подаватися по MPNP він працює вже більше року, а я нещодавно приїхала і вже більше 3 місяців без роботи. Чи вплине це, чи зможемо ми нормально податись якщо подамося разом чи мені потрібно теж знайти роботу? І чи хтось може підказати повний список документів на цю програму. Дякую всім наперед 🙌
12 Jan 2024, 17:45
56355/453961
10 minutes ago