PR CUAET
-
Кінець вересня. Подалися AOS non express entry. Кінець січня AOR та біометрія
-
Доброго дня, може хтось підкаже, ми з хлопцем будемо подаватися по MPNP він працює вже більше року, а я нещодавно приїхала і вже більше 3 місяців без роботи. Чи вплине це, чи зможемо ми нормально податись якщо подамося разом чи мені потрібно теж знайти роботу? І чи хтось може підказати повний список документів на цю програму. Дякую всім наперед 🙌
-
Підкажіть, будь ласка, для оформлення нового паспорту закордонного потрібно брати із собою копії всіх документів, що вказані на сайті?
-
я погоджуюсь що це рулетка. Але як на мене краще одразу подумати хоча б про необхідні документи, оплати і тд. І не створювати прециденти для затягування справи. Ви згодні?
-
Доброго дня, а скажіть будь ласка, что хтось наважився складати документи на гуманітарну програму самостійно. Дякую.
-
Доброго дня, може хтось підкаже, ми з хлопцем будемо подаватися по MPNP він працює вже більше року, а я нещодавно приїхала і вже більше 3 місяців без роботи. Чи вплине це, чи зможемо ми нормально податись якщо подамося разом чи мені потрібно теж знайти роботу? І чи хтось може підказати повний список документів на цю програму. Дякую всім наперед 🙌
-
добре які тоді у офіцера сроки на вирішення справи?)
-
Це не так, не слухайте деяких імміграційних консультантів, багато з них не володіють достовірною інформацію, і як пальцем в небо. Якщо щось не вистачає то він робить запит на це від вас, дає який час(7 днів, 15 днів, 30 днів, чи конкретну дату) і одразу по завершенню цього терміну він продовжує розглядати вашу справу. Якщо він почав працювати над вашою справою він не має безкінечний час, в нього також є ліміт до поки він має винести рішення. Дуже часто офіцер може запросити ті ж самі документи або форми які в нього вже є, він просто хоче їх знову, тому що пройшов час, і ви ніколи не знаєте яка аплікація буде швидше розглянута, та яка має все, або та яка потребує додаткових документів.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, хто подавався ви робили заключення від психолога? Чи підійде assessment від психотерапевта?
-
Підскажіть будьласка куди відправляти таку заявку щоб отримати довідку про несудимість з Польщі. Та чи потрібно ще щось заповнити окрім цієї заяви?