PR CUAET
-
Не правда. Людям приехавшие в 2022 ом дали сейчас до 2027
-
С гида по тому как подать на продление.
-
Підскажіть будь ласка покроково як податися на новий візітор рекордс дитині, знайшла як на ворк перміт, але неможу знайти як подати на візітор
-
Вот тут инструкция www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html
-
Маркетинг
-
Яка індустрія?
-
Пишіть завтра в особисті - я розкажу :)
-
Цей ваш коментар зовсім недоречний. Якщо ви читали всі інші повідомлення, то мали бачити наступне моє, де я пояснила, чому задала таке питання. В Україні мала інший досвід, тому детально розпитувала, як тут це відбувається. Не розумію до чого тут ваші насмішки. Чат створений якраз для того, щоб ділитися інформацією або дізнаватися щось нове, з чим раніше взагалі ніколи не приходилося стикатися.
-
чи не могли б Ви, будь ласка, вказати, де його знайти? дякую!
-
Это скорее исключение, чем правило И никаких программ по продлению вп для украинцев не было
-
Пишите «да» и загружайте доказательство когда проходили.
-
Лично знаю уже многих кто получили. Главное правильно заполнять.
-
Для виготовлення паспорту дитині достатньо паспорту одного з батьків.
-
Цікаво а скільки нас тут у кого нема перспективі залишитися? Нема роботодавця що дасть джоб оффер, не встигає набрати 2 роки праці, мову наприклад я ще півроку-рік та здам вже на потрібній рівень, але це не вирішіть проблеми. Що ви думаєте робити? Переїжджати чи шукати закритий ворк перміт, можливо є ще варіанти?
-
Вітаю! Якщо я подаю про зняття обмежень на ВП та проставити КУАЕТ. В анкеті є питання чи проходили медогляд протягом року в авторизованих лікарнях IRCC… ми проходили медичне обстеження майже 2 роки тому…чи пройдуть ті документи?
-
щиро вдячна!
-
youtu.be/JIPaK6krhBk?si=PF3Y7z-p-sARGJa_
-
youtu.be/JIPaK6krhBk?si=PF3Y7z-p-sARGJa_
-
А на тому, що було спонсорстві, була підтверджена інформація, що при запиті додаткових доків, вся аплікація йде в кінець черги? Чи це знов додумали самі?
-
Нам вилали лист підтверджуючий народження. І вже з цим листом ми подалися на отримання свідотсва народження. Нам його прислали поштою, та він коштував наче 40 долларів.
12 Jan 2024, 17:45
56543/466871
less than a minute ago