PR CUAET
-
Лично знаю уже многих кто получили. Главное правильно заполнять.
-
Для виготовлення паспорту дитині достатньо паспорту одного з батьків.
-
Цікаво а скільки нас тут у кого нема перспективі залишитися? Нема роботодавця що дасть джоб оффер, не встигає набрати 2 роки праці, мову наприклад я ще півроку-рік та здам вже на потрібній рівень, але це не вирішіть проблеми. Що ви думаєте робити? Переїжджати чи шукати закритий ворк перміт, можливо є ще варіанти?
-
Вітаю! Якщо я подаю про зняття обмежень на ВП та проставити КУАЕТ. В анкеті є питання чи проходили медогляд протягом року в авторизованих лікарнях IRCC… ми проходили медичне обстеження майже 2 роки тому…чи пройдуть ті документи?
-
щиро вдячна!
-
youtu.be/JIPaK6krhBk?si=PF3Y7z-p-sARGJa_
-
youtu.be/JIPaK6krhBk?si=PF3Y7z-p-sARGJa_
-
А на тому, що було спонсорстві, була підтверджена інформація, що при запиті додаткових доків, вся аплікація йде в кінець черги? Чи це знов додумали самі?
-
Нам вилали лист підтверджуючий народження. І вже з цим листом ми подалися на отримання свідотсва народження. Нам його прислали поштою, та він коштував наче 40 долларів.
-
Я скину файлы ,там в одном из них будет написано ,что и куда отправлять
-
От я про це вище. Що багато чого з тієї "перевіреної інформації" є просто придумками
-
Дякую
-
0611 точно ні, то не та класифікація. 10022 ні бо це тір 0, судячи з обовязків не дотягує позиція. Дивіться детальніше на 11202, чи опис по суті відповідає тому, що ви робите
-
Онтаріо
-
Яка провінція ?
-
Чи впливає на розгляд провінційної чи федеральної програми?
-
Не грає ролі абсолютно
-
В 3 файле инструкция,просто переведите
-
Що взагалі краще tier 0 чи 1? По якому швидше можна отримати пр?
-
У мене рік досвіду як проєкт менеджер, рік проект коордитанор, майже два графічний дизайнер, 3 роки навчання тут, і англ 111098
12 Jan 2024, 17:45
56554/451807
13 minutes ago