PR CUAET
-
Маю дійсну турістічну візу (отрімали ще до CUAET) але сьогодні прилетівши в аеропорт Калгарі офіцер сказав звертатісь до IRCC на прійом щоб оформити ворк перміт. Знаю питання не про продовження але все не знаю що робити. В когось таке було?
-
Онлайн подаватись , але довго можна чекати. Можна спробувати ще раз в аеропорт і намагатись пояснювати , просити.
-
З дії довідка взагалі не катується ? Навіть якщо переведенна ліцензійним перекладачем і затвердження апостелем ?
-
Ооо, супер, дякую за відповідь, 3 тижні теж непогано.
-
Вчера знакомый сказал, что за 10 дней пришла, у кого то 3 недели, я вот только вчера отправил.
-
Продовжений вручну в консульстві паспорт підходить? Приймає канада такий документ?
-
Доброго дня, а хтось брав довідку про несудимість з Іспанії ? Будучи в Канаді ?
-
t.me/prcuaet/21/69129
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, чи можу я податися на подовження WP з подовженим закордонним паспортом, дякую.
-
Два три тижні.
-
Калгарі
-
😅 Незалежно звідки відправляти запит?
-
На жаль, не можу вам дати 1000% відповідь. Все залежить від людини, яка прийматиме ваші документи
-
Можна будь ласка через кого подавались
-
А хтось пробував сказати що не знає як довідку получити там де жив більше 6 місяців, за границею, тому що не знає мови ? Чи це така собі відмазка ?)
-
Зв існо наявність самоїбдовідки обоаязкова
-
Сайт не обновлявся з 2015го...
-
Це не іатрукція а рекомендація. You can
-
Пишуьь що є тисячі випадків коли цього достатнбо і люди отримувалин номінацію
-
Це можуть розцінити як приховування фактів, тим паче є чітко прописана інструкція як зробити довідку з різних країн.
12 Jan 2024, 17:45
56624/454186
less than a minute ago