PR CUAET
-
Дивіться не тільки нок, але і скілси
-
Доброго дня!Я стою в черзі очікування вже з жовтня і немає ніяких вільних слотів…Хто може допомогти мені спіймати слот, щоб можна було зробити дитині новий паспорт?Дякую за відповідь.
-
Дякую Ольга
-
На сайті IRCC немає вимоги про апостиль. Консультанти теж кажуть, що нема необхідності. Я замовила з апостилем (бо різниця в ціні невелика), бо він ніяк не нашкодить
-
Так, потрібно. Може стояти питання мед індмісібіліті, якщо очікуються витрати на лікування/підтримку 107к+ на 5 років
-
Теоретично можна пробувати, якщо в референсі чітко написано що у нього перманентна позиція
-
Дуже бажано щоб був. Без нього хіба просити виключення по статті 25
-
Документи щодо права на опіку (батьки, усиновлювачі і тд) (у випадку з неповнолітніми або недієздатними особами)
-
Швидше всього не зміниться, хоча винятки таки трапляються
-
Можете, але якщо він у вас відразу був на 3 роки, то в більшості випадків прийде на ту ж дату
-
Після AOR. В деяких провінціях і програмах можна подаватися зразу після отримання номінації (але це вже переважно не бріджинг, а закритий)
-
Пишу для інформації: пробувала безліч разів прилінкувати аплікацію, пробувала і різні програми(спонсорство/ tr to pr pathway як радили тут). Сьогодні нарешті вийшло. Я вибрала tr to pr, вказала UCI і Application No, а там, де просять вибрати вказати місце народження чи паспорт, я вибрала паспорт. Можливо саме номер паспорту допоміг бо раніше я тільки місце народження обирала.
-
Дякую
-
А можливо хтось знає чи тут щось потрібно писати ? Думаю чи те що ми жили в Іспанії на протягом року перед переїздом до Канади, після війни, може рахуватись як excemption of Refugee ?
-
Не зовсім так. Якщо іти по тесту в 24 місяці, можна сумувати будь який досвід за кордоном, в Альберті, та в Канаді в цілому. Головне щоб в межах останніх 30ти місяців і в одному і тому ж НОК що Job offer
-
Тобто це буде спонсорство? Я наприклад роблю документи для батьків, виходить як що це спонсорство то вони не будуть мати прав на пенсію одразу, тільки після 10 років. Чи я не вірно розумію?
-
Якщо про ЕЕ, то будь яку професійну, щоб досвід не переставав капати
-
Все так. Зробити профіль можна і зараз якщо є рік проф роботи (навіть не в Канаді). В ЕЕ більше питання балів. Якщо ви не входите до одної з приоритеьних категорій, то наразі прохідний 540. Що не реалістично для 99%
-
Чоловік має молодий вік (судячи з посту), володіє англійською. Ймовірно, ще й з вищою освітою. Якщо ще й є релевантний досвід за кордоном і доволі затребувану професію, то він має доволі високі шанси по Express Entry, навіть не маючи фулл-тайм роботи тут. А з високими шансами за іншою програмою шанси за гуманітарною програмою значно падають.
-
Пройде, не переживайте. В мене всі так. Тут більше мова про людей які дають тільки переклад. Або чорно-білий ксерокс з печаткою копія.
12 Jan 2024, 17:45
56876/448140
about a minute ago