PR CUAET
-
Пишу для інформації: пробувала безліч разів прилінкувати аплікацію, пробувала і різні програми(спонсорство/ tr to pr pathway як радили тут). Сьогодні нарешті вийшло. Я вибрала tr to pr, вказала UCI і Application No, а там, де просять вибрати вказати місце народження чи паспорт, я вибрала паспорт. Можливо саме номер паспорту допоміг бо раніше я тільки місце народження обирала.
-
А можливо хтось знає чи тут щось потрібно писати ? Думаю чи те що ми жили в Іспанії на протягом року перед переїздом до Канади, після війни, може рахуватись як excemption of Refugee ?
-
Тобто це буде спонсорство? Я наприклад роблю документи для батьків, виходить як що це спонсорство то вони не будуть мати прав на пенсію одразу, тільки після 10 років. Чи я не вірно розумію?
-
Чоловік має молодий вік (судячи з посту), володіє англійською. Ймовірно, ще й з вищою освітою. Якщо ще й є релевантний досвід за кордоном і доволі затребувану професію, то він має доволі високі шанси по Express Entry, навіть не маючи фулл-тайм роботи тут. А з високими шансами за іншою програмою шанси за гуманітарною програмою значно падають.