PR CUAET
-
Чоловік має молодий вік (судячи з посту), володіє англійською. Ймовірно, ще й з вищою освітою. Якщо ще й є релевантний досвід за кордоном і доволі затребувану професію, то він має доволі високі шанси по Express Entry, навіть не маючи фулл-тайм роботи тут. А з високими шансами за іншою програмою шанси за гуманітарною програмою значно падають.
-
Пройде, не переживайте. В мене всі так. Тут більше мова про людей які дають тільки переклад. Або чорно-білий ксерокс з печаткою копія.
-
Якщо є Job offer та 6 місяців стажу, то можна додатково показувати дохід. Але якщо вказати менше 12ти, то ви не кваліфікується під програму
-
Писати 12+, і тоді як пруф давати і банківську інформацію і про доходи
-
Для нас на разі нічого не помінялося. Канада апостиль точно не вимагає. Чи приймає? Теоретично так, але на практиці не доводилося стикатися. Тому ми поки що працюємо по накатаній схемі з консульством
-
Зрозуміло, дякую. Я не думаю, що входжу до приоритетної категорії. Але з цим питанням ще не розбиралася. Дякую за відповідь
-
Теоретично треба. Але я ні внутрішній паспорт, ні ту картку ніколи нікуди не подавав, тому навіть і не знаю :)
-
У них на веб сайте написано по-другому
-
Не вплине
-
У кого є бланки форми imm 5710 відгукнеться будь ласка
-
Дякую
-
immigratemanitoba.com/immigrate/policies/settlement-funds/
-
Вітаю , можете поділитись посиланням на сайт?
-
Щоб отримувати субсидовану пенсію потрібно прожити 10 років в Канаді не залежно від спонсорства. Приблизно $2600/ міс на двох.
-
Дякую
-
Ні, це взагалі не про то
-
Підтримую. Автор даного кейсу навіть сама сумнівалася щодо доцільності гуманітарної програми.
-
але дуже багато форм хочуть нову версію програми
-
Дякую спробую
-
форми де додаткових компонентів нема йдуть
12 Jan 2024, 17:45
56894/434274
3 minutes ago