PR CUAET
-
Не обязательно, но не помешает. Я на всякий случай сделал, 3 минуты заполнить. Но может облегчить ситуацию некоторым
-
Декларацию можно заполнить по прилету в терминале специальном Или в arrivecan
-
Дуже дякую!
-
Никто в аэропорту уже не спрашивает?
-
Не обязательно
-
ArriveCAN приложение ещё нужно за 72 часа до прилёта заполнять ?
-
Подайтеся на новий паспорт
-
Паспорь має бути дійсний
-
Всім привіт, таке питання : віза закінчується у червні 2024 (видали лише нещодавно й на 6 місяців лише) ,паспорт новий. Планую бути у Канаді наприкінці лютого. Онлайн податися на подовження вп можна до 31.03.24. Підскажіть, чи зможу я це зробити одразу по прильоту, після отримання сін, вп, хелс карти й всі необхідних документів. Роботодавець для цього не потрібен? Доки чекаю на новий вп, навіть, якщо старий вже закінчився усе одно легально можу працювати, адже я в стані очікування? Дякую
-
А це звичайна у вас віза, чи по СUAET? У вас паспорт має срок дії більше ніж 6 місяців?
-
Ну якщо б це було реально - то вам би видали в аеропорту візіторрекодс відразу на 3 роки, вірно? Але вам видали тільки до кінця сорока паспорта
-
В аеропорту дасте по прильоту новий паспорт і дадуть вп на три роки І подастесь на візу
-
Батькам за 70 і почали отримувати субсидовану тільки після 10 років в Канаді. Мусять бути citizens .
-
Ні. Нема такого. Повертаються без повторних медкомісій. Є таке, що можна втратити медстраховку, якщо відсутні більш 5 місяців у рік, але це не пов'язано з медкомісією
-
Але сума залежить від кількості років прожитих в Канаді.
-
СРР можна отримувати від 60 років якщо є хоч який стаж роботи. АОS ( old age) після 65 років , але
-
По ходу так🤔
-
Простите , а здесь можно разместить ссылку на бесплатное мероприятие в Монреале?
-
Вибачаюсь, якщо працювала у школі вчителем в Україні, а в Квебеці помічником вихователя - то можуть взагалі не дати балів?
-
Так ось якщо кожні два тижні не менше 60 годин, ніхто інше не доведе
12 Jan 2024, 17:45
56944/449417
17 minutes ago