PR CUAET
-
Вони повинні тут бути на момент подачі і отримання. Весь інший час где хочуть.
-
Бо я вже всяку віру втратила
-
Поки вмовила їхати, два роки пройшло :(
-
Мої батьки ще не тут, я тільки почала розбиратися . Візи з 2016 і 2019 в обох,
-
Отправите изменение статуса к заявке. Какая разница визитор или воркер, главное требование что он законный.
-
Всім доброго вечора! Хочу дізнатись статистику з розгляду аплікації. Подали аплікацію на початку листопада. 18 грудня здали біометрію. Але статус до сих пір «submitted”. Мене це напружує, мʼяко кажучи😬 Чи це ок?
-
Дякую
-
Я так понимаю у них 10летние визитор визы. Главный апликант может приехать, податься на программу и уехать. И потом вернуться к моменту получения. Это если без пермитов.
-
Другий шлях. Приїхали, подали, поїхали, приїхали, отримали, залишились або не залишились
-
А якщо поки вони отримають вору перміт заявка вже буде відправлена із статусом візітор, як потім змінювати ?
-
Тобто , якщо хочуть бути тут весь час, заїжджають до 31 березня, отримують ворк перміт. Якщо офіцер розсудить інакше, подасте зсередини Канади на ворк перміт до 31 березня, як українець
-
Я продовжувала паспорт і після того подавала на візітор рекорд
-
На запросе на биометрию, буква Е и дальше цифры, без него вы бы биометрию не сдали.
-
Та я вже заплуталась 🤪
-
Где его найти?!
-
Сорри, я не внимательно прочитала, поэтому удалила. Если вы сдали биометрию, то aor у вас точно есть. Это номер присвоенный вашей аппликации.
-
Що таке AOR?
-
Що таке AOR?
-
У нас точно также
-
А как это подтянуть?😬
12 Jan 2024, 17:45
57056/435097
6 minutes ago