PR CUAET
-
все це робите в GC Key account
-
Вже 2 роки в Канаді , хочу продовжити Ворк Перміт, як це зробити? Скільки часу займає?
-
Якщо Ви в тТоронто ,то ідіть на 2445 Bloor Street, вони знають
-
Тому я зрозуміла це, як головний аплікантів не може покидати Канаду після подачі, а от «вагончики» можуть поїхати і повернутися
-
Я мала на увазі це
-
Дякую, мої не будуть виїзжати, я не знала що це питання піднімалося. Вибачте
-
Там нет ничего о постоянном нахождении. Здесь уже много раз этот вопрос задавали. Если переживаете, посмотрите по поиску, есть ответы Остапа.
-
Вітаю! Чи є тут хтось у кого чоловік або дружина іншого громадянства (не українці) і ви вилітали назад в ЄС з Канади? Мені цікавить питання чи пустять на літак мого чоловіка з туркменським паспортом, бо зазвичай в ЄС їм потрібна віза. Але у 2022 році його зі мною пустили без питань в зону шенгену і навіть був тимчасовий захист у Франції… 🙏🙏🙏 Або підкажіть куди краще звернутись щоб точно дізнатися? В посольство країни де буде перша пересадка? Чи в аеропорт з якого вилітатимемо?
-
А вы считаете какой у вас нок? Почему вам не подходит, что он назвал?
-
Ну звісно, так, паспорт маю на увазі а разом з паспортом і ворк перміт відповідно. Зараз відправили паспорт на подовження до кінця цього року хоча б (у нас там складна ситуація бо чоловік не українець) і будемо намагатись подовжите все хоча б на пів року вперед
-
А паспорт в нього теж у липні закінчується?
-
Як я зрозуміла то тільки до кінця березня можна податись. У чоловіка теж в липні закінчується, будемо до кінця березня подаватись
-
Як би на початку у 2022 році то так, але зараз коли більш прискіпливо дивляться на обставини та є відмови цей кейс буде програвати на фоні інших. Але звичайно вони можуть спробувати, це така програма що все залежить від людини що буде розглядати кейс.
-
Обязанности совсем другие. Когда я искала, то находила более подходящие ноки
-
Це типу депортація чи що?
-
Ну в теорії trp але це штука не дуже хороша
-
Може і не смішно але якщо подовжити не вийде то і варіанту іншого не буде
-
це не смішно....
-
Ок, спасибо.
-
Я думаю вихід це потихеньку відкладати на квитки назад 😀 Це просто як порада, бо ми наприклад запізно почали про це думати, а зараз хочемо вилетіти але на квитки назбирати ще треба тепер встигнути ще 🫠
12 Jan 2024, 17:45
57095/436969
2 minutes ago