PR CUAET
-
Тому що нема чого продовжувати. Нема жодного живого куаетівця, в якого OWP вже досяг 2 років, не кажучи про 3. За всіма ознаками, OWP будуть продовжені автоматично, але указ вийде пізніше. Або краще рішення.
-
Так не має на разі такої опції як продовження OWP Є можливість зняти обмеження в тих самих часових рамках.
-
Посмотрите варианты как можно долететь. Дальше звонить в авиакомпании, консульства стран через которые будете лететь. Или лучше емейл. Потому что вопрос сложный. Точно не будет как 2022.....
-
Підкажіть будь ласка,таку форму треба заповнити для довідки про несудимість з Польщі?
-
Да я верю что по правилам так.. но на практике, что они будут делать? Просто не пустять на самолет и куда нам идти? На улице оставається в чужой стране без без документов без работы и т д ? Мне кажется должен быть какой-то выход исключение в таких случаях
-
Привіт! Підкажіть як оформити доставку виготовленого паспорта з України? Або лінк де про це можна почитати?
-
Можливо буду ще пробувати зробити ту довідку тут і паспорт, консульство в Торонто відправило запит в Україну на дозвіл , типу якщо з України приїде якийсь дозвіл то може тут видадуть.. але питання в тому що ми вже восени можливо маємо вилітати і не встигнемо паспорт дочекатись навіть якщо подамось на нього
-
В Кишинев въезд безвизовый для граждан Украины, и можно въезжать по любому действующему паспорту. Но нужно еще раз проверить и Турцию и Молдову - на данный момент впускают они детей вписанных в паспорт родителей. Потому что правила меняются, я не проверяла правила въезда последние пару месяцев.